Survivor'da yarışan isimlerden biri olan ünlü manken Barış Murat Yağcı, Acun Ilıcalı'nın bazı yarışmacılara nankör demesine ilişkin açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde isim vermeden eski bir Survivor yarışmacısına nankör demiş, bu durum üzerine Serkay Tütüncü de bu sözlere yanıt vermişti. Nankör polemiği devam ederken, Survivor'un eski yarışmacılarından Barış Murat Yağcı da, Acun Ilıcalı'nın sözlerine cevap verdi.

Afra Saraçoğlu sosyal medyayı salladı Afra Saraçoğlu sosyal medyayı salladı

Yağcı yaptığı açıklamada, "Acun Ağabey'in programlarında çok insan çıkış yaptı, hayatları değişti. İki taraf için de gemileri yakmanın manası yok. Bir dönem de olsa orada büyük bir aileydik, birlikte bir şeyler yaptık. Acun Medya da bize emek verdi, biz de onlara verdik. Kullanılan bazı kelimeler var onlar sorun ediliyor. Acun Medya programlarıyla birçok insana farklı kapılar açıyor. Nankörlük ya da nankör olmamak gerekiyor. Direkt Serkay özelinde söylemiyorum, genel olarak yarışmacılar olaya böyle bakmalı. Hayat devam ediyor, dışarı çıktığında yeni işler kuruyorsun, yarışmaya tekrar gelmek istemiyor olabilir. Kendi haklı olduğu konular vardır ama yarışma birçok kişiye çok şey kattı" ifadelerine yer verdi.