MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında partililere hitap etti.

Bahçeli'nin konuşmasının gündeminde, önümüzdeki yerel seçimler konusu geniş yer tuttu.

Özellikle İstanbul onusunda değerlendirmelerde bulunan Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Adayı Murat Kurum'a tam desteğini açıkladı.

"İSTANBUL MURADINA KAVUŞACAK"

Murat Kurum'un adaylığından sonra doğal bir slogana dönüşen "İstanbul muradına kavuşacak" cümlesini kullanan Bahçeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da eleştirdi.

BAHÇELİ'DEN İMAMOĞLU'NA: MEVSİMLİK BELEDİYE BAŞKANI

Bahçeli şöyle konuştu:

"Küçülmüş siyasi zihniyetlerden yerel yönetim ölçeğinde kurtuluş 31 Mart’ta yaşanacaktır. 31 Mart’ta İstanbul Allah’ın izniyle muradına kavuşacak. Avcı taburları hezeyanı toplumsal bünyeye aşılamak isteyen asıl gerici ve kör taassup mağlupla mahçup edilecektir.

Mevsimlik belediye başkanlığı yapan, politikada ayak oyunları ile meşgul şahsa İstanbullu kardeşlerimin son yapacağı, tezkeresini ellerine tutuşturup Saraçhane'den yollamaktır. Sonrasında nereye gidiyorsa gitmeli.

İşte Devlet Bahçeli'nin grup konuşmasında öne çıkanlar:

"2024 yılının ilk grup toplantısına başlarken sizleri hürmet ve muhabbetle selamlıyor; başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum.

Bugünkü toplantımızı yurt içinden ve yurt dışından; televizyon ekranları, sosyal medya platformları, radyo kanalları vasıtasıyla takip eden tüm vatandaşlarımıza, gönül ve kültür coğrafyalarımızda hayat ve haysiyet mücadelesi veren kardeşlerimize en kalbi, en halisane selamlarımı iletiyorum.

Konuşmamın ilerleyen aşamalarında detaylarıyla temas edeceğim üzere, terörle mücadele esnasında şehit düşen kahramanlarımız bizleri ne kadar hüzünlendirse de, Türk ve Türkiye Yüzyılının birinci etabına umutlarla, kararlı adımlarla girmiş bulunuyoruz.

Önümüzdeki yüzyıla Türk milletinin mührünü vurmanın gayret ve gayesiyle çalışmalarımıza hız katıyor, derinlik kazandırıyoruz.

Milli yüreklerin toplu vuruşuyla dengeli ve devamlı ilerleyişin kararındayız.

ABD Başkan Adayı Trump, Demokrat rakibi Harris’i hedef aldı ABD Başkan Adayı Trump, Demokrat rakibi Harris’i hedef aldı

Hz.Mevlana’nın, “Tut ki Ali’den miras kaldı sana Zülfikar! Sende Ali’nin yüreği yoksa Zülfikar neye yarar!” sözünden hareketle, Zülfikar’ı taşıyacak cesur yüreğin Türk milletinde olduğuna inanıyoruz.

Kuytu bir orman köşesindeki avuç içi kadar gölün durgunluğuyla değil; rüzgarlı, dalgalı, uçsuz bucaksız bir okyanusun enginliğiyle hayatı ve hadiselerin akışını kavrıyoruz"

Editör: Duha Sena Oskay