EasyJet yolcuları, bir yolcunun "tuvalet zeminine dışkılaması" nedeniyle havayolu şirketinin uçuşu iptal etmek zorunda kaldı.Yolcular  öfkeden çılgına dönerken uçak Tenerife'de mahsur kaldı.

İptal edilen uçuşun pilotu, Tenerife'den Londra Gatwick'e gitmek üzere havalanmayı bekleyen yolculara seslenerek, uçak artık kalkmayacağı için gece için "otel ayarlamalarını" tavsiye etti. Uçuş başlangıçta saat 8.05'te kalkacaktı ancak olaydan önce "birkaç saat" rötar yaptığı bildirildi.

Olayın akıl almaz videosu internette ortaya çıktı ve pilotun şöyle dediği duyuldu:

"...Ön tuvalete dışkılamak oldukça eğlenceliydi, bu yüzden şimdi geceyi burada geçiriyoruz, şimdi herkesi indireceğiz... ve otelleri organize edeceğiz, sonra yarın sabah geri uçacağız".

Yol kesen silahlı kişiler yolculara saldırdı: 23 ölü Yol kesen silahlı kişiler yolculara saldırdı: 23 ölü

Mahsur kalan yolcuların ertesi gün saat 15.00'te bir uçağa binmeleri bekleniyordu. Ancak easyJet, web sitesinde yaptığı açıklamada, etkilenen tüm yolcular için "bölgede otel odası bulamadığını" söyledi.

Tatilciler pilotun söylemlerine karşılık X'e girerek durumdan duydukları hayal kırıklığını paylaştılar. Öfkeli bir tatilci şunları yazdı: "@easyJet'in 0 iletişimle uçuşu 3,5 saat ertelemesi ve ardından biri tuvalete  yaptığı münasebetten dolayı için uçuşu tamamen iptal etmeye karar vermesi gerçekten çok iyi. Kelimenin tam anlamıyla bu saçmalığı uyduramazdım."

Editör: Duha Sena Oskay