Politika

İYİ Partili vekilden olay itiraf: Erdoğan'a oy verdim

İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdiğini söyledi.

İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin olay yaratacak bir itirafta bulundu.

İYİ Parti çatısı altında ülkeye daha fazla katkı sağlayamayacağını söyleyerek istifa eden Berker, partiden ihraç edilen Ümit Dikbayır'a iftira atıldığını savunarak, Genel Merkez talebiyle kendilerinden para istendiğini ve kendisinin bu parayı vermediğini de söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdiğini de açıklayan Beker, "Seçimin kaybedildiği gece oradaydım. Herkes oradaydı. Bütün genel başkan yardımcıları filan. Cenaze evi gibiydi, herkes çok üzgündü. Meral Hanım'ın da morali çok bozuktu. Tek üzülmeyen bendim. Kemal Bey'e oy vermedim. Oy da istemedim. 14 Mayıs'ta oy kullanmadım, 28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim. Kime vereyim, başka bir aday yok ki. Bunlar bizim Pursaklar Belediyesi'ni yönetemezdi, ne anlatıyorsunuz ya! Tayyip Bey'den başka aday yoktu ki, kime verelim?" dedi.