Başkanlık yarışından çekilen Kennedy, Trump'a destek verecek Başkanlık yarışından çekilen Kennedy, Trump'a destek verecek

26 yaşındaki Ruth Shmylo, Ağustos 2020 ile Nisan 2021 arasında Galler'in Bridgend bölgesinde yer alan Parc Hapishanesinde hapishane memuru olarak çalışırken bir mahkumla ilişkiye başlamakla suçlanıyor.

İddia edilen beş aylık ilişki, mahkumun Kategori B hapishanesinden HMP Manchester'a taşınmasından ve çağrılarının kaydedilmesinden sonra ifşa edildi.

Adı açıklanmayan mahkumun, bir kağıt parçası üzerinde Shmylo'ya bir cep telefonu numarası verdiği ve Cardiff Kraliyet Mahkemesi'ndeki duruşmasında "cinsel" tarzda sohbetler için Shmylo'yu aradığı kaydedildi.

Savcı Matthew Cobbe, tutukluyu parmaklıklar ardında gizli bir telefonu olduğu için hapishane yetkililerine bildirmesi gerektiğini, bunun yerine onu aramayı seçtiğini söyledi.

Mahkumun, Shmylo ile her gün iletişime geçtiğini, onunla telefonda cinsel sohbetler yaptığını ve ondan "Bayan" olarak bahsettiğini açıklayan Savcı Cobbe, çağrıların bir aşamasında Shmylo'nun mahkuma henüz "arkadaş" olduğunu ve bunu kabul etmesi gerektiğini söylediğini bildirdi.

Mahkeme, mahkumun doğum gününde Shmylo ile temasa geçerek "doğum günün kutlu olsun prenses kızı" dilediğini ve annesinin onunla buluşmasını ayarladığını ortaya çıkardı.

Cobbe, Shmylo'nun telefon görüşmeleri nedeniyle tutuklandıktan sonra polise suçlarının bir kısmını kabul ettiğini söyledi.

Shmylo'nun, kabul ettiği suçlardan birinin mahkumla telefonda cinsel sohbetlerde bulunduğu belirtildi.