Çin'de yaşadığı sindirim problemleri nedeniyle hastaneye giden 70 yaşındaki erkek bir hastanın iç organlarının solucanlar tarafından istila edildiği ortaya çıktı.

İsrail’in güney Lübnan’a saldırı başlatmasının ardından Hizbullah da intikam saldırısı duyurusu yaptı İsrail’in güney Lübnan’a saldırı başlatmasının ardından Hizbullah da intikam saldırısı duyurusu yaptı

Milliyet'in aktardığına göre, Çinli adam uzun bir süredir karın ağrısı, mide bulantısı sindirim sorunlarıyla mücadele ediyordu. Daha önce kendisine kolon kanseri teşhisi konulmuş ve tedavisi başarılı geçmişti. Yaşadığı bu olaydan sonra artık daha temkinli olan hasta adam yaşadığı yeni problemden ötürü yine doktora gitmesi gerektiğini düşündü. Aldığı bu kararın hayatını değiştireceğinden habersiz olan adama kolonoskopi yapılmasına karar verildi.

KARNINDA 5 SOLUCAN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Doktorlar, 70 yaşındaki adamın üst karın bölgesindeki sorunları aramak için ağızdan ve deriden bir kamera yerleştirmeye karar verdi. Doktorlar, 70 yaşındaki hastanın safra yollarında, yani sindirim sıvılarını karaciğerden bağırsağa taşıyan tüp ve kanal dizisinde beş parazitik yassı solucanın kıpırdadığını gözlemledi. Çinli doktorlar, işlemi gerçekleştirdikleri sırada adama karnında 5 solucan bulduklarını, kalın bağırsağında ise bir tümör keşfettiklerini söyledi.

Doktorlar, Çinli adamın karnındaki 5 solucandan ilk etapta ikisini, daha sonra ise tamamını çıkarmayı başardı. Hastaya parazit enfeksiyonlarına yönelik bir ilaç tedavisi uygulandı ve bağırsakta tespit ettikleri kanser hücresi için kemoterapiye başladılar.