Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı

İstanbul'da, Tuğçe Emir isimli genç kadın, oturduğu mahallede bulunan camiden kendi selasının okunduğunu duyunca büyük bir şok yaşadı. Olayın arkasında, ayrıldığı eşi Zafer Kufacı'nın olduğu ortaya çıktı.

Tuğçe Emir, yaklaşık bir buçuk yıl önce, eski eşi Zafer Kufacı ile yaşadığı şiddetli geçimsizlik ve Kufacı'nın iddia edilen madde bağımlılığı nedeniyle evliliğini sonlandırarak ailesinin yanına dönmüştü. Ayrılık sonrası eski eşi tarafından ölüm tehditleri aldığını belirten Emir, bu kez daha da şaşırtıcı bir durumla karşılaştı.

Cami Hoparlöründen Şoke Eden Anons

Mahallesindeki camiden öğle vakti kendi selasının verildiğini duyan Tuğçe Emir, büyük bir korku ve panik yaşadı. Durumu öğrenmek için hemen camiye giderek görevlilere ulaştı. Yapılan yanlış anonsun ardından cami görevlileri, selanın yanlış olduğunu belirten bir açıklama yaparak durumu düzeltmeye çalıştı.

66A0B45B4C0Ad0978A8Be200

Eski Eşten Şoke Eden Davranış

Olayın ardında eski eş Zafer Kufacı'nın olduğu anlaşıldı. İddialara göre Kufacı, cami imamına Tuğçe Emir'in bilgilerini vererek selanın okunmasını sağladı. Daha sonra ise cami yakınlarında bekleyip cep telefonu ile bu anı kayda alarak gülerek izledi.

Emir: "Korktum ve Hemen Polise Gittim"

Yaşadığı şoku anlatan Tuğçe Emir, "Eski eşim, madde bağımlısı olması nedeniyle zaten bana sürekli tehditlerde bulunuyordu. Bu olayda, selamı verdirerek beni ölümle tehdit ettiğini düşündüm ve hemen polise şikayette bulundum. İnsan kendi selasını duyar mı? Bu korkutucu bir şeydi" dedi.

Tuğçe Emir, eski eşine karşı uzaklaştırma kararı bulunduğunu ve güvenliğinin tehlikede olduğunu belirtti. Olay, polisin incelemesi ve hukuki süreçle devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ