Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü

Meghan Markle, bu hafta başında eşi Prens Harry ile birlikte açtığı yeni web sitesinde kendisinden "dünyanın en etkili kadınlarından biri" olarak bahsettikten sonra eleştirilere maruz kaldı.

"The Office of Prince Harry & Meghan, The Duke & Duchess of Sussex" başlıklı Sussex.com web sitesi, "iş ve hayırseverlik yoluyla" geleceği şekillendirmeyi amaçladığını söylüyor. Bu ay açılan sitede biri genel bilgiler, biri Harry, diğeri Meghan ve bir diğeri de çiftin katıldıkları etkinliklerle ilgili son gelişmeleri paylaştıkları "haberler" olmak üzere dört bölüm yer alıyor.

Meghan'la ilgili bölümde kendisi "bir feminist, insan hakları ve toplumsal cinsiyet eşitliği savunucusu" ve kadın ve kız çocuklarının savunuculuğunu çalışmalarında "değişmez bir konu" olarak tutan biri olarak tanımlanıyor. Açıklama şöyle devam ediyor: "TIME Dergisi'nin En Etkili Kişileri, The Financial Times'ın En Etkili 25 Kadını, Variety Power of Women ve British Vogue'un Vogue 25'i gibi sıralamalarda dünyanın en etkili kadınlarından biri olarak gösterildi"


Express'in haberine göre, yeni web sitesi Talk TV'de Ian Collins, JJ Anisiobi, Emma Woolf, Penny Smith ve Kevin O'Sullivan'ın yeniden markalaşmaya ilişkin görüşlerini paylaştıkları bir panelin konusu oldu. Bazıları Harry ve Meghan'ı kraliyet armalarının yanı sıra "Dük ve Düşes" unvanlarını kullandıkları için eleştirirken, Bayan Woolf şunları söyledi: "A. Evlendiğinde ona kraliyet arması verildi ve görünüşe göre bunu kullanmasına izin verildi"

Editör: Duha Sena Oskay