Ankara'nın Keçiören ilçesinde sabah saatlerinde okula gitmek için evinden çıkan ve sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz (9) ağır yaralanmıştı. 

Olayın ardından Hacettepe Üniversitesi Çocuk Hastanesi'ne sevk edilen Yılmaz, yoğum bakımda tedavi altına alınmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı

Yılmaz'ın babası Halil Yılmaz, oğlunu yoğun bakım servisinde ziyaret ettiğini ve durumunun iyiye gittiğini söyledi. Tunahan'ı yoğun bakım bölümünde kısa süreli ziyaret ettiğini dile getiren Yılmaz, “Şu anda az önce yanındaydım. Yoğun bakım ünitesine girdim. Doktorlarımız sağ olsun elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Dualarını eksik etmesinler bizden. Allah dualarını kabul etsin. Benim çocuğum bugün gördüğümde nefes almaya çalışıyordu. Daha önce makineye bağlıydı, böyle bir tepki vermiyordu şu anda nefes almaya çalışıyor, yaralarını pansuman etmeye çalışıyorlar. Doktorlarımız daha iyi bilir, bu şekilde bilgi verdiler, iyiye gidiyor” dedi.

Vücudunun birçok yerinde diş izlerinin olduğunu belirten Yılmaz, oğlunun omuriliğinde de hasar olduğunu belirterek, "Allahım canlı bıraksın, benim için yaşasın ben onun gözü, kulağı, her şeyi olurum. Yeter ki benim evladım yaşasın. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum yani buna bir çözüm bulsunlar. Bak benim gerçekten canım yandı” şeklinde konuştu.