Gündem

'Laz kızı' ilk kez konuştu

Sosyal medyada müstehcen görüntüler vererek para toplayan 35 yaşındaki 'laz kızı' lakaplı G.H. gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. İlk kez açıklamada bulunan G.H. neden yayın yaptığını ve aylık kazancını paylaştı....

'Laz kızı' lakaplı G.H. bir yayından 100 bin lira kazandığı iddialarını yalanlayarak aylık 20 bin ila 30 bin lira arasında para kazandığını belirtti. Hamile olduğunu ve bunu kimsenin bilmediğini belirten kadın yaptığı yayından dolayı pişman olduğunu söyledi. Ancak kendini de savunmadan duramayan kadın, "Benden daha kötüleri var, kiramı ödemeyemiyordum. Mecbur kaldım, yaptım." ifadelerini kullandı.

"HAMİLE OLDUĞUMU KİMSE BİLMİYORDU"

Show Haber ekibine konuşan ve kadın, "1 saatte 100 bin lira kazanmadım. o gün 7 bin 500 lira kazandım. 5-6 ayda 20 bin lira kazanıyordum. Bilerek göğsümü açmadım. Düğmem koptu. Kocam videoda yoktu, kolu çıkmış demek ki... Kocam çok tepki göstermedi. TikTok'tan gelir elde ettiğim için belki. Hamile olduğumu kimse bilmiyordu." dedi.

"BENDEN DAHA KÖTÜLERİ VAR"

Yaptığı rezaleti de savunan G.D., "Benden daha kötüleri var. Ben en azından kötülük yapmadım. Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım. Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam." ifadelerini kullandı.