Trendyol Süper Lig 16. hafta erteleme maçında Galatasaray deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından basın topantısı düzenleyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özbek, "Biz sahada kalmak istiyoruz. Planlı bir şekilde sahanın dışına çekmeye çalışıyorlar. Sivasspor maçının hakemi Zorbay Küçük önemli hakemlerden bir tanesi. Analiz yaptığınız zaman Küçük'ün yönettiği maçlarda Fenerbahçe'nin puan ortalaması daha yüksek" dedi.

Fransa Futbol Federasyonu, Arjantin'i FIFA'ya şikayet etme kararı aldı Fransa Futbol Federasyonu, Arjantin'i FIFA'ya şikayet etme kararı aldı

"GALATASARAY'DAN NE İSTİYORSUNUZ?"

VAR hakemi Alper Ulusoy'un 6 saniye kuralını ilk kez Galatasaray'a uyguladığını belirten Özbek, "Siz Galatasaray'dan ne istiyorsunuz? Neden standartsızlıklara göz yumuyorsunuz. Kimse hakem hatası diyerek geçiştirmeye çalışamaz. Yetki sahibi kişiler bu işi layıkıyla yönetmek zorundalar ya da gereğini yapmak zorundalar" diyerek tepki gösterdi.

ALİ KOÇ'A: HER ŞEP PLANLI

Özbek, "Her şey planlı ve düşünülmüştür. Göreve geldikleri ilk yıl bizim şampiyon olacağımızı beklemiyorlardı. Bir kulübün başkanı 'Ben görevde olduğum sürece şampiyon yapmayacaklar' diyor. Samimiysen söyle, seni kim şampiyon yapmayacak. Bu açıklamayı Galatasaray Kulübü başkanı yapsa görevde bir saniye duramaz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a karşı bir mücadele olduğunu dile getiren Özbek, "Galatasaray'ı zor durumda bırakmak istiyorlar. Bizim birlik ve beraberliğimiz bizi zafere götürecek" diye konuştu.