Fransa millî futbol takımı oyuncusu Kylian Mbappe, "Ballon d'Or" ödülünü Paris Saint-Germain FC'den eski takım arkadaşı olan Lionel Messi'nin hak ettiğini belirtti.

Kylian Mbappe yaptığı açıklamada, "Deschamps, Luis Enrique'ye göre bana daha fazla özgürlük veriyor. İki teknik adama da nasıl uyum sağlayacağımı biliyorum. Teknik direktörlerin kalitesi göz önüne alındığında onları dinlemek benim yararıma olacak" dedi.

Young Boys maçında sakatlanmıştı: Muslera'nın son durumu belli oldu! Young Boys maçında sakatlanmıştı: Muslera'nın son durumu belli oldu!

Ballon d'Or'u Lionel Messi'nin kazanması gerekriğini dile getiren Mbappe, "Dünya Kupası'nı kazandı. Haaland da ben de harika bir sezon geçirdik ama bu ödülde Dünya Kupası her zaman daha ağır basar" şeklinde konuştu.

Fransız forvet konuşmasının devamında, "Gerçekleri söylemekten asla korkmam. Sınıflandırma böyledir. Messi bu ödülü hak etti. Dünya Kupası finalini kazandığı gece Ballon d'Or'u kimin aldığını zaten biliyordum. Messi benim için tarihin en iyi oyuncularından biri" ifadelerini kullandı.