Spor

Merih Demiral'dan Süper Kupa tepkilerine cevap: 'Allah belanızı versin'

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa Finali'nin iptal edilmesi ile ilgili olarak paylaşım yapmadığı için hedef gösterilen Milli futbolcu Merih Demiral, tepkilere yanıt verdi.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dün akşam oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa Finali, Atatürk tişörtleri ve pankartlara izin verilmediği için iptal edilmişti.

Sputnik'in aktardığına göre, Süper Kupa öncesi yaşanan "Atatürk" krizi sonrasında Suudi Arabistan’da forma giyen Milli futbolcu Merih Demiral’ın paylaşım yapmaması sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Suudi Arabistan’ın Al-Ahli takımında forma giyen Demiral, bu tepkilere X hesabından cevap verdi. Demiral, “Aynı saatte maçta olduğumu biliyorsun ona rağmen etkileşim için bu şovları yapıyorsun Allah belanızı versin” dedi.

Yağız Sabuncuoğlu’na da konuyla ilgili açıklama yapan Demiral, “Olayların yaşandığı anda Al Khaleej’e karşı sahadaydım. Bu olaylar üzerinden bana zarar vermeye çalışmak çok üzücü. Organizasyonu yapamayan TFF organizatörleridir. Ben değilim" ifadelerini kullandı.