Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk'un 17 yıllık evliliği bitti.

15 yaşında Ali Yiğit adında bir oğulları bulunan Okan Buruk ile Nihan Akkuş Buruk’un geçen ay boşandığı ortaya çıktı.

Temmuz 2007 tarihinde dünyaevine giren Buruk çifti, 2013 yılında da boşanma kararı alarak mahkemeye başvurmuş ve sonrasında evliliklerine bir şans daha vermeye karar vermişti.

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt, Buruk çiftinin boşanmasını köşe yazısında değerlendirdi. Cankurt, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'den liderliği aldığı için bugünlerde çok mutlu olan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un özel hayatında ise çok mutsuz olduğunu öğrendim!

İşinde çok başarılı bir kariyer çizen Okan Hoca, Türkiye'nin tescilli güzellerinden modacı Nihan Buruk ile evliliğinde aynı başarıyı gösteremedi! Yakın çevresinde, Okan-Nihan Buruk çiftinin boşandığı konuşuluyor.

Afra Saraçoğlu sosyal medyayı salladı Afra Saraçoğlu sosyal medyayı salladı

Daha önce de, 'ayrıldılar', 'boşanacaklar', 'evlerini ayırdılar' gibi birçok dedikodu çıkmıştı ama hepsi de dedikodu olarak kalmıştı. Yine o dedikodulardan biri olduğunu düşündüm ama yakın çevrelerinden kulağıma gelenlere göre Buruk çifti, evliliklerini resmen bitirmiş.

Çok medenice boşandıkları, 15 yaşındaki oğulları Ali Yiğit'in bu süreçten hiç etkilenmediği de konuşulanlar arasında. Umarım bu kez de yalan bir dedikodudur diyeceğim ama pek öyle görünmüyor!"