Kanada'nın Montreal kentinde yaşayan 61 yaşındaki Bianca Jag isimli kadın, OnlyFans modeli olmak için polislikten vazgeçti.

Independent Türkçe'nin aktardığına göre, Bianca Jag yaptığı açıklamada, "Polislikte çok iyiydim. Mutlu değildim ve bir değişikliğe ihtiyacım vardı" dedi.

Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi oluşturduğunu belirten Jag, Instagram'da 120 binden fazla takipçisi bulunduğunu söyleyerek, gönderilerinin 1 milyondan fazla görüntülenmeye ulaştığını ifade etti.

ESTETİĞE 25 BİN DOLAR HARCADI

Gelirinin önemli bir kısmını ince fiziğini korumak ve genç görünmek için yaptırdığı estetik operasyonlara harcadığını aktaran Jag, "Takipçilerim sık sık yaşımı göstermediğimi söylüyor. Hatta bazıları yaşımı yazarken hata yapıp yapmadığımı soruyor" şeklinde konuştu.

İsrail mülteci kampına saldırdı: En az 12 Filistinli hayatını kaybetti İsrail mülteci kampına saldırdı: En az 12 Filistinli hayatını kaybetti

Memelerine 22 bin, göz kapağı estetiğine 3 bin 200 dolar harcadığını ve üç ayda bir de botoks yaptırdığını söyleyen Jag, yüzündeki ifadeyi kaybetmemek için estetik konusunda aşırıya kaçmadığını belirtti.