Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Paylaşımında "Zafer Partililer Arap düşmanı mı? Zafer Partisi İsrail yanlısı mı? Ümit Özdağ ve Zafer Partililer provokatörlük mü yapıyor? Gelin hep birlikte bu sorulara verdiğim cevapları izleyelim" ifadelerine yer verdi.

İddialara yanıt verdiği 9 dakikalık videodaki açıklamaları şöyle:

"Değerli yurttaşlarım zafer partisi, bir süredir AK Parti trollerinin, Fetöcülerin PKK'lı, teröristlerin, Hüdaparlıların, Barzanicilerin ve Seleficilerin sosyal medyadan yapmış oldukları ahlaksızca iftiralarla karşı karşıya. Bu iftiraları şu başlıklar altında toplamak mümkün; Zafer Partisi, kaos ve karışıklığı işliyormuş, ırkçıymış, Arap düşmanıymış,İslam karşıtıymış, İsrail yanlısıymış...

Sevgili yurttaşlarım bu seviyesiz ve ahlaksız iftiraların hiçbir dayanağı ve mantığı yok. Bu ahlaksızca saldırılara ve iftiralara bir kez daha cevap vereceğiz"

"GÜVEN VE İSTİKRARIN BAŞ SAVUNUCUSUYUZ"

"Zafer Partisi, Türkiye'de huzur, güvenin ve jeopolitik istikrarın baş savunucusudur.Emperyalizm tarafından planlanan  ve Ak Parti'nin politikalarının kolaylaştırdığı kaos,karışıklık, iç savaş ve bunların sonucunda ülkemizde Doğu ve  Güneydoğu Anadolu da kurulmak istenen Kürdistan projesinin karşısında duran yegane siyasi partidir. Bundan dolayı. Zafer partisi sadece kendi içindeki politik disiplini sağlamakla yetinmemekte ayrıca dışarıda da gerçekleştirilmeye çalışılan provokasyonları da engellemenin mücadelesini vermektedir.

Bu konuda Zafer Partisi İl Başkanlıkları herhangi bir ilde bir provokasyon girişimi olduğunda  Emniyet Müdürü, İlçe Emniyet müdürüyle temasa geçmektedir"

CHP Lideri Özgür Özel: Bence 1.5 yıl sonra erken seçim olur CHP Lideri Özgür Özel: Bence 1.5 yıl sonra erken seçim olur

ARAP DÜŞMANI İDDİALARINA YANIT

 "Yine, ırkçı ve Arap düşmanı suçlamaları da saçmalıktan başka bir şey değil. Zafer partisi Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi bir partidir. 'Ne mutlu Türküm' diyene anlayışıyla hayata bakıyoruz. 

Her gün ülkemiz sınırlarından çok sayıda kişi Türkiye'ye giriyor. Sınırlarımızın yeniden güvenli olmasını istiyoruz. Bakın, Ürdün Kralı 'Suriyeliler gitsin' diyor.Lübnan Cumhurbaşkanı 'Suriyeliler gitsin' diyor. Onlar da mı Irkçı ve arapmış düşmanı? Adamlar zaten Arap; nasıl Arap düşmanı olurlar? Hiçbir ülke bir başka ülkenin halkını uzun süre omzunda taşımak istemez"

Ümit Özdağ'ın X platformundan yaptığı bu paylaşımına binlerce beğeni geldi.

Editör: Duha Sena Oskay