AKP, 7 ilde yeni il başkanlarını belirledi AKP, 7 ilde yeni il başkanlarını belirledi

Yılbaşını evinde ailesiyle birlikte geçirmek üzere memleketi Manisa’ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, delegesi olduğu Yunusemre İlçe Teşkilatının genel merkez denetiminde belediye başkan adayını belirlemek için yapılan ön seçime eşi Didem Özel ile katılarak oy kullandı.

Yunusemre ilçesindeki Millet Çarşısı Konferans Salonu Fuayesi’nde gerçekleştirilen ve eski CHP İl Başkanı Semih Balaban ile eski 29. Bölge Manisa Eczacı Odası Başkanı Uzm. Eczacı Devrim Balı’nın yarıştığı ön seçim sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 30 Aralık 2022'de Ankara'da suikaste kurban giden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'i de andı.

Özgür Özel'in Sinan Ateş hakkında yaptığı açıklama şu şekilde:

"Sinan Ateş, öldürüldüğü gün; ülkücü camianın şehidiydi. Ama genç bir siyasetçi olarak, tüm Türkiye’ye emanet ettiği evlatlarıyla, çocuklarıyla hepimizin bir yıldır hakkını hukukunu korumaya çalıştığı, acılarını paylaşmaya çalıştığımız bir kardeşimizdir. Sinan Ateş’in ailesinin yaptığı açıklamalar, eşinin yaptığı çağrılar ve Sinan Ateş cinayeti üzerindeki sis perdesinin kaldırılması için herkesin gösterdiği irade son derece kıymetlidir. Bu ilişkinin üzerine cesaretle gidilmelidir. Bu ilişkinin üzerine gidilmezse bundan sonra Türkiye’de yaşanabilecek her türlü olumsuzlukta bu şüphe ortada olacaktır. Ben bir kez daha Sinan Ateş’e, değerli eşine, çocuklarına, ailesine; siyaset arkadaşlarına ve ülkücü camiaya baş sağlığı diliyorum. Sinan Ateş cinayeti üzerindeki sis perdesi kaldırılana kadar bu meselenin peşinde olacağız. Unutmayacağız, unutturmayacağız"