13 yıl boyunca ünlü İngiliz futbolcu Scott Sinclair’le mutlu bir birlikteliği olan ünlü oyuncu geçen yıl nişanlısı ve üç çocuğunun babası sporcudan ayrıldı. 8 yaşında Matilda, 5 yaşında Delilah ve 2 yaşında Charlie isminde üç çocuğu olan yıldız oyuncu artık onları tek başına büyüten bekar bir anne.

Hadise'nin oyunculuk kariyeri başlıyor Hadise'nin oyunculuk kariyeri başlıyor

Ancak Flanagan sürekli olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımlar yüzünden ve fazla açık saçık bulunan pozları yüzünden ağır eleştirilere maruz kalıyor. Helen Flanagan’ın takipçileri oyuncuyu anneliğe uygun görmedikleri davranışları yüzünden adeta topa tutuyor.

Yıllarca başrolünde oynadığı Coronation Street adlı diziyle ünlenen ve ikinci çocuğunu doğurduktan sonra dizideki rolünden ayrılan Helen Flanagan, üçüncü kez anne olduktan sonra estetik operasyon geçirmiş ve göğüslerini hem büyütmüş hem de doğumlardan kaynaklı deformasyonu düzelttirmişti.

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDAYDI

Giydiği cesur giysilerle verdiği pozları üç çocuk annesi bir kadına yakıştırılmayan Helen Flanagan, gece gezmelerine çıktığı için de eleştirilere uğradı. 33 yaşındaki yıldız isim çocuklarını emzirmenin göğüslerinin bozulmasına neden olmasının ardından 'daha özgüvenli hissetmek' için bıçak altına yattıktan sonra göğüs estetiğinin sonucunu gururla sergilemeye başlamıştı.

Dün gece Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yapan ünlü oyuncu üç çocuğundan özür dilediği bir metin paylaştı. Helen Flanagan bazı günler olmak istediği gibi bir anne olmadığını ve bunalmış hissettiğini kabul etti. Paylaşımında ayrıca, gerektiğinde özür dilemenin ve yeniden başlamanın ve kusurları kucaklamanın önemi de vurguladı.

Helen Flanagan’ın paylaşımında “Çocuklarımdan özür dilemekte bir sakınca görmüyorum, çünkü bazı günler olmak istediğim gibi bir anne olamıyorum. Bazı günler çok duygulanıyorum ve bunalıyorum. Mükemmel olmaktan çok uzağım ve çocuklarımın bunun sorun olmadığını bilmelerini istiyorum. Özür dileyebilir ve yeniden başlayabilirsiniz. Hepimizin bazı kötü anları olur ama bunu başarabiliriz” ifadelerine yer verdi.