Oyuncu Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk evlendi Oyuncu Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk evlendi

Aralık ayından beri ortadan kaybolan ve karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklanan İngiltere Prensesi Kate Middleton çok uzun süre ortaya çıkmadı. 

Sputnik'in aktardığıan göre, Sonra aniden Amerikalı bir magazin sitesi tarafından yayınlanan bir fotoğraf yayıldı. Annesi su götürmez şekilde Kate'in annesi Carole Middleton'dı. Fakat onun kullandığı otomobilde yanındaki koltukta oturan kişinin Kate olduğu şüpheliydi.

Daha sonra, Kate ile çocuklarının İngiltere'de kutlanan Anneler Günü nedeniyle sosyal medya sayfasında paylaşılan o olaylı pozu önce dünyanın bütün haber ajansları servis etti. Sonra da o fotoğraf üzerinde manipülasyon yapıldığı gerekçesiyle geri çekildi. Kate'in sonradan çıkıp "Herkes gibi ben de fotoğraflarımı rötuşluyorum" demesi hakkındaki iddiaları daha da alevlendirdi.

ALDATMA İDDİASI GÜNDEMDE

Prens William'ın Lady Rose Hanbury ile ilişkisi olduğu ve Prenses Kate ile boşanacakları iddia edildi.

36 yaşındaki Hanbury, Norwich Dükü ve eşi David Rocksavage ile olan evliliği ve aristokratik kökeniyle biliniyor. Ancak, adı özellikle İngiliz Kraliyet Ailesi ile olan bağlantıları nedeniyle sıkça gündeme geliyor.

Kendisi de evli ve çocuklu bir kadın olan Hanbury, aynı zamanda William ile Kate'in aile dostu. Hatta bir zamanlar Anmer Hall'da birbirlerine yakın konutlarda oturuyorlardı.

İlişkileriyle ilgili dedikodular basına sızınca Kate ile William oradan taşındı. Fakat sonra başka bir gelişme oldu Rose Hanbury'nin markiz kocası David Cholmondeley, Kral Charles'ın en yakın çalışma arkadaşlarından biri oldu. Yani iki aile yeniden birbirine yakınlaştı.

Buradan yola çıkan iddialara göre Kate aslında ameliyat falan olmadı. Tam tersine psikolojik bir çöküntü geçirdi.