Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de yeteneklerini sergileyen Arda Güler, yaz transfer döneminin gözdesiydi. 18 yaşındaki futbolcu için hemen hemen Avrupa'nın bütün büyük kulüpleri devreye girmişti. Arda Güler'in tercihi Real Madrid'ten yana oldu.

ÜST ÜSTE SAKATLIKLAR

Bu transfer üzerine Real Madrid taraftarları heyecanla onun ne zaman oynayacağını beklerken, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü formasına kavuşamadı. İspanyol basını ise onun geleceğini ve Real Madrid'in vereceği kararı yakından takip ediyordu.

REAL MADRİD'TEN ARDA GÜLER KARARI!

Real Madrid yönetimi önemli bir yatırım yaptığı ve gelecekte çok şey beklediği Arda Güler için kararını verdi. Özellikle İspanya'da onun kiralanabileceği konuşuluyordu. Ancak Real Madrid, Arda'ya hala güveniyor. Öncelikli olarak onun sakatlığını tamamen ortadan kaldırmak, ardından onu yavaş yavaş takıma monte etmeyi planlıyor.

Young Boys maçında sakatlanmıştı: Muslera'nın son durumu belli oldu! Young Boys maçında sakatlanmıştı: Muslera'nın son durumu belli oldu!

CARLO ANCELOTTİ'NİN PLANI TUTMADI

İspanyol ve Fransız basını, Carlo Ancelotti'nin hedefini duyurdu. İddiaya göre İtalyan teknik adam, Arda Güler'in bu son sakatlığı nüksetmeseydi, onu birkaç hazırlık maçında sahaya sürecek ve milli ara sonrasına hazır hale getirmeye çalışacaktı. Ancak Arda'nın bir kez daha sakatlanması Ancelotti'nin de planlarını alt üst etti.