Brezilya’nın Minas Gerais kentinde yaşayan 71 yaşındaki João Pimenta da Silva, rüyasında evinin altında altın olduğunu gördü.

Rüya sonrası, mutfak zemininde yaklaşık 130 metre derinliğinde bir kuyu açan Silva, kuyuya inmek için kullandığı salıncak koltuğunun halatının kopması sonucunda kuyunun içine düşüp öldü.

Başkanlık yarışından çekilen Kennedy, Trump'a destek verecek Başkanlık yarışından çekilen Kennedy, Trump'a destek verecek

5 Ocak’ta meydana gelen olayda, Silva’nın kuyuya düşmesinden sonra eve gelen kurtarma ekipleri, yaşlı adamın cesedini buldu. 

TAKINTI HALİNE GETİRMİŞ

Komşuları, Silva’nın evinin altındaki bölgede altın gömülü olduğunu rüyasında bir kişinin kendisine söylemesinden sonra evinin altında altın olduğuna inanmaya başladığını ve bu durumu da takıntı haline getirdiğini söyledi.

Arnaldo da Silva adlı bir komşu, “Joao, çukuru kazmak için bir yıldan fazla bir süre harcadı ve birçok kişiyi kazı çalışmasını yapması için işe aldı. Daha delik sığ olduğunda günde 70 Brezilya Reais’i (11.30 sterlin) ödemeye başladı, ancak derine indikçe maliyetler arttı” ifadelerini kullandı.

Çukur kazma işlemi sırasında Joao’nun büyük ve çıkarılması zor bir taşa denk geldiği ve dinamit temin etmeye çalıştığı da iddia edildi.