Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti hakkında soruşturma başlatılırken Dilan Polat'ın "şampiyonlar ligi" notuyla paylaştığı fotoğraftaki isimlerin tamamı da soruşturma kapsamına dahil edildi.

Bu isimlerden bazılarına yurt dışına çıkma yasağı kondu.

O isimler arasında, Eylül Öztürk, Feyzanur Başar, İlayda Topal, İlke Alagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan ve Yavuz Selim Korkut yer aldı.

PASAPORTU ASKIYA ALINDI

Eylül Öztürk konuyla ilgili "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım" dedi.

Zaten Amerika'da yaşayan fenomen bu konuyu araştırarak merakları giderdi.

Eylül Öztürk açıklamasında "Şimdi konuyu sordum pasaportum askıya alındığı için (yurt dışı yasağı aynı zamanda pasaportun geçici de olsa iptali demek) eğer savcılık bir ifade isterse benden buradan bir kağıt alarak Türkiye'ye gelebiliyormuşum ifade vermek için" diyerek şunları söyledi:

"Ondan sorun çıkmaz dedi. Evrakla hallediliyor dedi. Ben çünkü pasaportum iptalken nasıl döneceğim dönmem gerekirse diye sordum. Savcı isterse konsoloslukta da ifade verebiliyormuşum"

EYLÜL ÖZTÜRK'TEN YENİ AÇIKLAMA: "PİŞKİNLİK YAPMIYORUM"

Bir süredir Amerika'da yaşayan Eylül Öztürk yeni bir açıklama daha yaptı. Soruşturma süreciyle ilgili konuşan Eylül Öztürk şunları söyledi:

91 yaşındaki damat, gerdek gecesi hastaneye kaldırıldı 91 yaşındaki damat, gerdek gecesi hastaneye kaldırıldı

"Çok kilo verdim bu süreçte. Elim ayağım titriyor. Müthiş zor bir süreç. Araştırma yapılınca çok seviniyorum. Çünkü biliyorum ki sonuna yaklaşıyoruz. Bunu söylediğim zaman da Amerika'da yaşadığım için pişkinlik yaptığımı söylüyorlar. Hayır, bu pişkinlik değil ama bitmesini istiyorum artık. İfade vermemi istiyorlarsa, burada verebiliyorsam burada yoksa Türkiye’ye gelip ifade veririm"

Editör: Duha Sena Oskay