Independent Türkçe'nin aktardığına göre, 6 yıl önce Meksika'da kilo vermek için bıçak altına yatan ABD'li Kimberly McCormick, Ekim ayında aynı tıp merkezine giderek zayıfladıktan sonra sarkan derilerini aldırmak istedi.

Kol, bacak ve karnından sarkan derilerin alınması ve memelerinin dikleştirilmesi için tekrar ameliyat masasına yatan 65 yaşındaki Kimberly, uyandığında kendisine göğüs silikonu takıldığını ve Brezilya poposu yapıldığını gördü. Üstüne üstlük kol ve bacaklarındaki deriler de alınmamıştı.

Kimberly yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Bacak, kol, göğüs, karın, hepsi işaretlenmişti. Akşamüstü 4'te ameliyata girdim, gece 1.30'a kadar çıkmamışım. Uyandığımda göğsüm gerçekten acıyordu ve bağıra bağıra ağlamaya başlamıştım."

Annesinin kaldığı kirli odada enfeksiyon kaptığını ve nefes almakta zorlandığını anlatan Misty Ann McCormick, koridorda bağırarak güvenlik tarafından dışarı çıkarıldığı söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

"'Anneme ne oldu?' dedim, dışarı atıldım. Annemin orada olduğunu ve onu terk edemeyeceğimi düşünüyordum. Kapıya gittim. Beni o kadar sert itti ki havaya uçtum. Orada ölsem haberi olmayacaktı, bu durumdan korktum."

Ayrıca hastane, Kimberly'ye yatış süresi beklenenden daha fazla olduğu için ekstradan 2 bin 500 dolar daha fatura kesti.

ABD'deki anketler bir kez daha 'Harris' dedi ABD'deki anketler bir kez daha 'Harris' dedi

Öte yandan, ABD'deki doktorlar McCormick'in Meksika'da aldığı hasarların telafisi için 75 bin dolarlık bir bütçe gereli olduğunu söyledi. McCormick'in kızı Misty Ann, GoFundMe'de bir ay önce yardım kampanyası başlatarak 150 bin dolarlık bir hedef belirlediyse de henüz yalnızca 600 dolar toplayabildi.