Magazin

Selin Ciğerci'den olay itiraf: 500 bin TL teklif ettiler

Kara para aklama iddialarıyla Deniz Akkaya tarafından hedef gösterilen Selin Ciğerci, 2'nci Sayfa programına telefonla bağlanarak, "500 bin TL teklif ettiler" dedi.

Kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen fenomenlerden biri olan Selin Ciğerci, iddialara cevap verdi.

2'nci Sayfa programına katılan Seyhan Soylu, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında şaşırtan iddialarda bulunmuş ve Selin Ciğerci'nin markasını satarak Amerika'ya taşınacağını söylemişti.

İddiaların ardından 2'nci sayfa programına konuk olan Selin Ciğerci ise, "Ya beni kaçırırlarsa ben ne yapacağım. Cirolarımı paylaşmakta mecbur kaldım. Benim babam da iş insanı" diyerek tepki gösterdi.

Ayrıca kara paranın ne olduğunu, son olaylardan sonra öğrendiğini ve böyle şeylerle alakası olmadığını belirten Ciğerci, gelirinin tamamının kozmetik markasından ve güzellik merkezlerinden geldiğini ifade etti.

Öte yandan Ciğerci, "Kadınlar matinelerinde bana 500 bin TL veriyorlar sahne için. Çıkmıyorum, çıkmıyorum söyledim! En fazla senede 2-3 tane yapıyorum. 30 bin TL ile başladım matineye, 500 teklif ettiler çıkmadım, istemedim. Evet, ama yapmadım. O zamanlar, kadınlar matinelerini yaptığım zamanlar, şimdi değil. Bıraktım. Asla teklifleri kabul etmedim. Kesinlikle haksızlık bu. Ama şu an sanki sahnelere çıkan herkesin sesi bülbül mü, hepsi Ebru Gündeş mi?" dedi.