Son hafta ada konseyinde yaşananlar, sakatlıklar, tartışmalar sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Mustafa Kemal yarışmaya geri döndü. Nagihan özür dileyerek yarışmada kaldı. Bunun yanı sıra Acun Ilıcalı son bölümde sürprizlerle geldi.

Nihat Altınkaya ve Turabi sakatlığı hakkında açıklama yaparken, 3 yedek yarışmacının katılacağının müjdesini verdi. Geniş hayran kitlesi olan Hilmi Cem, Avatar Atakan ve Sema Aydemir Survivor kırmızı takımda yer alacak.

Son olarak şampiyon Nihat Altınkaya uzun süren tedavi ve bekleyişin ardından yarışmaya katılmıştı. Ancak Nihat'ın Survivor macerası sadece bir gün sürdü. İlk oyunda sakatlanarak hastaneye götürülmüştü. Nihat Altınkaya sosyal medyadan sevenlerine seslendi ve sağlık durumunu paylaştı. Bunun yanı sıra yaşanan son olaylar Nagihan Aleyna kavgası cephesinde bir gelişme yaşandı. Nefise ve Nagihan'la tek tek konuşan Acun Ilıcalı kararı açıkladı. Merakla beklenen Survivor All Star 3 yedek yarışmacı için de heyecan tırmandı.

Yarışmaya sakatlıkları nedeniyle ara veren Nihan Altınkaya ve Turabi için yeni kararlar alındı. Tedavisi devam eden iki şampiyonun yarışmaya zorunlu olarak veda ettiğini açıklayan Acun Ilıcalı, sağlığın yarışmada her şeyden önce olduğunu, bu erken veda nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

Diğer yandan yaşadığı tartışmalar nedeniyle son oyuna katılmama kararı alan Mustafa Kemal diskalifiye olması beklenirken, arkadaşlarının yoğun ısrarının da etkisiyle geri döndü. Mustafa Kemal'e duygusal bir karşılama yapıldı ve kendisi de ne kadar üzgün olduğunu belirterek, hatalarının farkında olduğunu söyledi.

Erken vedalarla birlikte Survivor All Star 3 yedek yarışmacı transferi yapacak. Ayrıca Seda'nın ikizi Sema Aydemir de kırmızı takımda olacak. Bu durum ikiz kardeşlerin performansını nasıl etkileyecek merak konusu olurken, kıyasıya bir rekabet izleyicileri bekliyor olacak.

SURVİVOR 2024 ALL STAR KADROSU KIRMIZI TAKIM

Hilmi Cem, Avatar Atakan, Sema Aydemir, Nagihan, Nefise Karatay, Merve Aydın, Bozok, Yunus Emre, Pınar Saka, Aleyna Kalaycıoğlu, Gizem Memiç, Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Özgür Tetik, Mustafa Kemal MAVİ TAKIM- Seda Ocak, Begüm Yücetan, Hakan Hatipoğlu, Damla Can, Yiğit Poyraz, Yasin Obuz, Sahra Işık, Ogeday Girişken, Berna Canbeldek, Yaman, Yağmur, Aysu, Dora, Furkan

Acun Ilıcalı, son bölümlerde Survivor'da yer alamayan Turbo lakaplı yarışmacının doktor kontrolünde olduğunu duyurmuştu.

Ünlü oyuncu DNA testi yaptırdı: Gürcü ve Laz çıktım Ünlü oyuncu DNA testi yaptırdı: Gürcü ve Laz çıktım

Acun Ilıcalı 7 Şubat akşamı yayınlanan bölümdeki acil durum konseyinde; Turabi'nin sakatlık nedeniyle Survivor'a veda ettiğini açıkladı. Survivor'a vedası gündem olan Turabi'den ilk açıklama geldi. Ünlü isim, "...Sağlık sorunlarım yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim. Sakatlığın verdiği yetkiye dayanarak hiç kimsenin baskısı altında kalmadan size elveda diyorum..." dedi.