Survivor All Star 2024'de yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, Seda Aktuğlu'nun Kolombiya ödülü sırasında yaptığı hatanın aynısını yaptı.

Yarışma kurallarını ihlal ederek gittiği Rio'da ailesiyle gizlice iletişim kurmaya çalışan Hatipoğlu'na Acun Ilıcalı ceza verdi.

Acun Ilıcalı, Hatipoğlu'na "Başarılı olabilir misin? Ne güzel iyi miymiş Gizem bari?" dedi. Hakan ise "Çok konuşamadım" dedi.

Acun Ilıcalı ise "Survivor'da bir besini kural dışı elde etmek bizim gözümüzde hırsızlık değildir bu bir kural bozmaktır kural bozmanın çeşitleri var biliyorsunuz. İletişimle ilgili bir kural bozarsa bu tamamen yarışmacının aldığı bir risktir eğer yakalanmazsa o iletişimi kurabilir ama biz öğrenirsek de..." ifadelerini kullandı.

Ilıcalı, Hakan'a verdiği cezayı şu sözlerle açıkladı:

Yeşilçam oyuncusu İzzet Günay hastaneye kaldırıldı Yeşilçam oyuncusu İzzet Günay hastaneye kaldırıldı

"3 ödül yaptırım uyguluyoruz ve yarışmacıların da bu konuda özen göstermesini istiyoruz."

NE OLMUŞTU?

Survivor All Star'ın 4. bölüm fragmanında Dominik polisinin Survivor ekibine operasyon yaptığı ortaya çıkmıştı.

Acun Ilıcalı, ada konseyinde polis operasyonuyla ilgili açıklama yaptı. Ilıcalı, "Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay. Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Abi... Efendim. Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almış diyor" ifadelerini kullanmıştı.

Seda Aktuğlu'nun Kolombiya ödülü sırasında kural ihlali yaptığını açıklayan Ilıcalı, "Arkadaşımız çok akıllıca bir hareket yaparak, havaalanındaki bir şahıstan telefon istiyor. Bunu da 'beni kaçırdılar' diyerek yapıyor" demişti.

Şahsın telefonundaki internet çalışmayınca Seda Aktuğlu'nun babasına bıraktığı notu telefonun sahibinin annesinin yanlış anladığı ve Aktuğlu’nun kaçırıldığını sanarak durumu emniyete bildirdiği ortaya çıktı.

Ilıcalı, “İki ülkenin emniyet teşkilatını birbirine soktu. Her şeyi tehlikeye atabilecek derecede son derece anlamsız sebep... Aklın yerinden gitmesi” diyerek, Seda Aktuğlu'ya 5 ödülden faydalanmama cezası vermişti.