Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'e dünyaca ünlü olan bir futbolcu nun geleceğini ve Sercan Yıldırım ile ünlü futbolcunun gösteri maçı yapacağını söylemişti.

Ünlü sanatçı konserde isyan etti: Kanımıza işledi Ünlü sanatçı konserde isyan etti: Kanımıza işledi

Futbol efsanesi Ronaldinho'nun Survivor'a misafir olacağını açıklayan Ilıcalı, "Ronaldinho'ya Survivor'a gel, ayak tenisi oynayalım dedim. Sağ olsun kırmadı. Yarın Dominik'te bizimle birlikte olacak" demişti.

Brezilyalı efsane, son yayınlanan bölümde Survivor All Star'a konuk oldu. Geceye damga vuran ünlü futbolcu, "Burada olmaktan çok mutluyum. Her zaman gelebilirim" dedi. 

ACUN ILICALI İLE TAKIM OLUP YARIŞTI

Sputnik'in aktardığına göre, Gösteri amaçlı oynanan oyunda Yasin ve Sercan birlikte takım olurken Acun Ilıcalı ile de Ronaldinho eşleşti. İki takım ayak voleybolu oynadı. Ronaldinho ile karşıklıklı oynamanın kendisini çok heyecanlandırdığını dile getiren Yasin Obuz, "Survivor'da beni en çok heyecanlandıran şeyi sorsan Ronaldinho ile karşılıklı oynamak" dedi.

Acun Ilıcalı ise, Ronaldinho'nun Survivor All Star'a katılma sürecini şu sözlerle anlattı:

"Ronaldinho ile iletişimimiz bir süredir devam ediyordu. Birkaç hafta önce ofisimize uğradı. Birlikte hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Ona Survivor'da ayak voleybolu oynamak teklifinde bulundum ve hemen kabul etti. Bugün, dünyanın en büyük futbolcularından biri olan Ronaldinho burada bizimle."