Survivor All Star 2024'ün eleme düellosunda, programın sunucusu Murat Ceylan, Sahra Işık'ın Survivor'dan ayrıldığını açıklamıştı.

Hadise'nin oyunculuk kariyeri başlıyor Hadise'nin oyunculuk kariyeri başlıyor

Murat Ceylan, "Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu. Ancak arkadaşlar Sahra bu akşam ki mücadelede yer alamayacak. Arkadaşlar Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti. Şartlar çok zor ve biz her bir yarışmacıyı kaybetmek değil kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz ancak elimizden gelenin son safhasına kadar ekip olarak gelsek de Sahra bırakmak istediğini bizlerle paylaştı. Bizde saygı duymak zorundayız. Böyle başlamak istemezdik. Esas önemli olan üç adayımızla konuşacağım. Oyun nasıl olacak bunları anlatacağım" demişti.

Survivor'a veda eden Sahra Işık'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım dikkat çekmişti. Işık, "Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuranların hayatını bitirmeye geliyorum. N - M - S" ifadelerini kullanmıştı.

X'te Sahra'nın yarışmayı bırakmasına dair bir iddia ortaya atıldı. Yakın zamanda yarışmadan elenen Seda Aktuğlu'nun Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'ye giderek, "Adada arkandan senin servetine çökmek istediğini söylüyor" dediği iddia edildi.

Daha sonra Acun Ilıcalı'yı arayan Sahra'nın kocası Aybirdi iddiaya göre Sahra ile görüştürüldü. Sahra ise çekilme kararı alıp İstanbul'a gitti.