Survivor All Star 2024'ün geçen haftaki düello gecesinde Sahra Işık'ın Survivor'dan ayrıldığını açıklanmıştı.

Programın sunucusu Murat Ceylan, "Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu. Ancak arkadaşlar Sahra bu akşam ki mücadelede yer alamayacak. Arkadaşlar Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti. Şartlar çok zor ve biz her bir yarışmacıyı kaybetmek değil kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz ancak elimizden gelenin son safhasına kadar ekip olarak gelsek de Sahra bırakmak istediğini bizlerle paylaştı. Bizde saygı duymak zorundayız. Böyle başlamak istemezdik. Esas önemli olan üç adayımızla konuşacağım. Oyun nasıl olacak bunları anlatacağım" demişti.

Survivor'a veda eden Sahra Işık'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım dikkat çekmişti. Işık, "Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuranların hayatını bitirmeye geliyorum. N - M - S" ifadelerini kullanmıştı.

Yeşilçam oyuncusu İzzet Günay hastaneye kaldırıldı Yeşilçam oyuncusu İzzet Günay hastaneye kaldırıldı

Sahra'nın yarışmayı bırakma nedeninin yakın zamanda yarışmadan elenen Seda Aktuğlu'nun Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'ye giderek, "Adada arkandan senin servetine çökmek istediğini söylüyor" demesinin sebep olduğu iddia edilmişti.

MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI

Işık, yarışmadan ayrılma sebebini açıklarken dost kazığı yediğini iddia ederek, Seda Aktuğlu'ya ateş püskürmüştü. Işık, "Bir sürü şey yazılıyor. Çok merak ediyorsunuz İdris'le olan ilişkimi. Hep gözden uzak yaşadım evliliğimi. Benim boşanma davam vardı, sonrasında geri çekmiştim. İdris ile ayrı değilim. Duyduğum şeylerden sonra beynimden vuruldum. İdris'in psikolojisi bitmiş babam hastaneye kaldırılmış. Şu an her şeyi çok fazla açıklamıyorum size" demiş ve devamında, şu sözleri kullanmıştı:

"Seda'ya gelince adını dahi anmak istemiyorum. Sana iyilikten başka ne yaptım ben. Sen dışarı çıkıyorsun. Hadi İdris'i aradın birçok şey söyledin. Sen annemi babama nasıl ithamlarda bulunuyorsun? İdris'in ailesini nasıl arayabilirsin sen? Seda Aktuğlu beni öyle yerlerden vurdu ki... İdris Dominik'te yanımda."

Sahra'nın açıklaması sonrası Seda Aktuğlu da Aybirdi'nin mesajlarını ifşa etti.

Seda, Sahra'nın eşi İdris'in küfür ve tehdit dolu mesajlarını Instagram hesabından paylaştı. 

Seda Aktuğlu açıklamasında herkesi çok sevdiğini söyleyerek, "Bu konuyu kapatıyorum" dedi ve Acun Ilıcalı'nın ekibi tarafından arandığını da söyledi.