Fenerbahçe'de forma giyen Sırp millî futbolcusu Dusan Tadic'in Ajax'taki taciz olayıyla ilgili  sözleri Hollanda'yı karıştırdı.

Dusan Tadic'in, Ajax'ın eski sportif direktörü Marc Overmars hakkındaki taciz skandalını normalleştirerek, Overmars'a destek verdiği ortaya çıktı.

Tacizden ceza alan Overmars'ı savunan Tadic, "Yaptığında anormal bir şey yok. Sırbistan'da kulüp başkanları kaptanların karısıyla yatıyor" dedi.

NE OLMUŞTU?

Ajax'ın eski sportif direktörü Marc Overmars, taciz iddiaları nedeniyle istifa etmiş ve 3 buçuk yıl boyunca hakkında toplanan 300 sayfadan fazla mesaj ve taciz içerikli deliller disiplin kuruluna sunulmuştu.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi bileti için Young Boys'u konuk edecek Galatasaray, Şampiyonlar Ligi bileti için Young Boys'u konuk edecek

Overmars'ın o dönemde birçok çalışana cinsel içerikli görüntü ve videolar gönderdiği ortaya çıkmış ve disiplin kurulu bu delilleri yeterli sayarak Overmars'ı görevinden almıştı. 

Overmars, özür dilemiş ve daha sonra Belçika'nın Antwerp kulübünde aynı görevi üstlenmişti. Geçen yıl felç geçiren Overmars iyileşerek eski görevine geri dönmüştü. Spor mahkemesi ise aldığı kararda, Overmars'ın 1 yılı şartlı olmak üzere 2 yıl Hollanda futbolunda herhangi bir pozisyonda çalışmasını yasakladı.