Jet2 uçağındaki "sarhoş" bir kadın, kabin ekibine yumruk attığı ve ısırmaya çalıştığı iddiasıyla Yunanistan'a acil iniş yapmak zorunda kaldı.

61 yaşındaki kadın, Glasgow'dan Türkiye'ye uçmadan önce aldığı alkolün ilaçlarıyla reaksiyona girdiğini iddia ederek saldırgan davranışlarından "panik atağı" sorumlu tuttu.

Isırılan uçuş görevlisi mahkemeye şunları söyledi:

"Uçak acil iniş yapana kadar yaklaşık yarım saat boyunca sürekli olarak ayaklarını yere ve başını ön koltuğa vurdu. Kendisine oksijen maskesi taktığımızda hemen maskeyi çıkardı ve uçuş ekibini yumruklamaya, onları ısırmaya çalışmaya başladı ve bir kabin görevlisi olarak şahitlik edebileceğim üzere uçuşun güvenliğini bozdu."

İsrail’in güney Lübnan’a saldırı başlatmasının ardından Hizbullah da intikam saldırısı duyurusu yaptı İsrail’in güney Lübnan’a saldırı başlatmasının ardından Hizbullah da intikam saldırısı duyurusu yaptı

Uçuş Yunanistan'daki Selanik Havaalanına yönlendirildi ve kadın burada tutuklandı. Daha sonra trafiği engellemek, uçuş halindeki bir uçakta düzensiz davranışlarda bulunmak ve pilot emirlerine uymamaktan suçlu bulundu ve ertelenmiş 17 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Editör: Duha Sena Oskay