İki kızı ve teyzeleriyle birlikte ölü bulunan babanın 999'a yaptığı yürek burkan aramanın ayrıntıları ortaya çıktı.

Haber, ölenlerin kimliklerinin polis tarafından açıklanmasının ardından geldi. 19 Ocak Cuma günü, 45 yaşındaki Bartlomiej Kuczynski, iki kızı Jasmin (12), Downreuang (7) ve teyzeleri Kanticha Noon (36)'nun cesetleri Norfolk'taki Norwich yakınlarındaki Costessey'de bulundu.

Norfolk Polisi, Bartlomiej 999'u aradığında polislerin eve gönderilmediğinin ortaya çıkmasının ardından Bağımsız Polis Davranış Ofisi (IOPC) tarafından soruşturuluyor. Ancak bir saat sonra bir köpek gezdiricisi tekrar alarm verince polis memurları eve gönderildi.

Aramanın ayrıntıları şimdi polis gözlemcisi tarafından kamuoyuna açıklandı. Açıklamada şöyle denildi: "Bu arama sırasında adam kendi akli durumuyla ilgili endişelerini dile getirmiş ve kafasının karışık olduğunu söylemiştir. Kendisine tıbbi yardım alması tavsiye edilmiş ve polis olay yerine gitmemiştir.Sabah 7 civarında polis, evdekilerin refahından endişe duyan bir köpeği gezdiren kişiden bir çağrı aldı. Memurlar kısa bir süre sonra olay yerine geldi ve trajik bir şekilde adamı, bir kadını ve iki çocuğu ölü buldu"

İsrail mülteci kampına saldırdı: En az 12 Filistinli hayatını kaybetti İsrail mülteci kampına saldırdı: En az 12 Filistinli hayatını kaybetti

Bartlomiej Kuczynski, kızları ve görümcesiyle birlikte ölü bulundu.
Polis en sonunda Bartlomiej'in boynunda tek bir bıçak yarasıyla ve Kanticha'nın boynunda çok sayıda bıçak yarasıyla bulunduğu binaya zorla girdi. Yarın iki genç kıza otopsi yapılacak.

Editör: Duha Sena Oskay