Apple'ın iPhone SE serisi, ilk çıktığı andan itibaren teknoloji dünyasında büyük ilgi uyandırdı.

iPhone SE serisi, 1 Nisan 2016 tarihinde ilk kez tanıtıldığında, iPhone 5 kasası ve iPhone 6 işlemcisiyle dikkat çekti. Bu, birçok kullanıcı için "ucuza iPhone" olma fırsatı oluşturdu.

2020 yılında ikinci versiyonuyla tekrar sahneye çıktı. iPhone SE 2, iPhone 8 kasasına sahip olmasına rağmen, iPhone 11 işlemcisi ile güçlü bir performans sunuyordu.

Ancak bu model, eski nesil Touch ID, ana tuş, küçük ekran ve sorunlu bir batarya gibi bazı zayıf yönlerle de biliniyordu. İlk başta memnun eden bu cihaz, zaman içinde kullanıcıların hayal kırıklığına uğramasına ve erken cihaz değişikliğine neden oldu.

Üç yıl sonra, iPhone SE 3 piyasaya sürüldü. Kasa tasarımı, işlemci ve özellikler açısından önceki versiyonla neredeyse değişiklik yoktu.

YENİ MODELİN ÖZELLİKLERİ DUYURULDU

Kullanıcılar yeni SE modelinde iPhone 14 ve iPhone 15 serisinden bazı özelliklerin yer almasını bekliyor. Yeni modelin özellikleri bugün kullanıcılara sunuldu. İşte merakla beklenen Türkiye fiyatı…

TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

X platformundan paylaşılan bilgiye göre; iPhone SE 4’ün fiyatı 449 dolar belirlendi. Türkiye’de ise fiyatının 12 bin TL + vergiler olması bekleniyor. Yaklaşık olarak 25 bin TL ile 35 bin TL arasında bir fiyata geliyor.

İPHONE SE 4 ÖZELLİKLERİ

· 5.4 inch FHD+ Oled Display

· A16 bionic

· 12mp camera

· 2227mah battery

Dördüncü kez ertelendi:Astronotlar günlerdir Dünya'ya dönemiyor Dördüncü kez ertelendi:Astronotlar günlerdir Dünya'ya dönemiyor

· 4gb ram & 128/256gb storage

· Face ID

Editör: Duha Sena Oskay