Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda dün akşam oynanan PSG ile Newcastle United maçının son dakikalarında verilen penaltı, UEFA'yı harekete geçirdi.

Parc des Princes Stadı'nda oynanan PSG ile Newcastle United karşılaşmasınının 90+5'inci dakikasında gelişen PSG atağında, Ousmane Dembele'nin ortasındaki top Tino Livramento'nun koluna çarptı. Hakem Szymon Marciniak önce oyunu devam ettirirken, VAR Hakemi Tomasz Kwiatkowski'nin uyarısıyla pozisyonu tekrar izledi ve penaltı kararı verdi. Mbappe'nin penaltıyı gole çevirmesiyle maç 1-1 sona erdi.

Verilen penaltıyı, topun Livramento'nun önce göğsüne sonra koluna çarpması nedeniyle hatalı olarak değerlendiren UEFA, VAR Hakemi Tomasz Kwiatkowski'yi görevden aldı.

Young Boys maçında sakatlanmıştı: Muslera'nın son durumu belli oldu! Young Boys maçında sakatlanmıştı: Muslera'nın son durumu belli oldu!

Polonyalı hakem, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda bu akşam oynanacak olan Real Sociedad - Salzburg maçında da video yardımcı hakem olacaktı. 

VAR'A ALMAN HAKEM ATANDI

Tomasz Kwiatkowski'nin yerine Almanya Futbol Federasyonu'ndan Marco Fritz, VAR görevine atanırken, Real Sociedad - Salzburg maçında VAR olarak ise Alper Ulusoy bulunacak.