KOÇ BURCU (21 MART-20 NİSAN)

Bu hafta Oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konular ön planda olacaktır bu yeni ay ile. Bu konularda yeni adımlar atmaya ve yeni başlangıçlar yapmaya hevesli olabilirsiniz.

Uranüs etkisi ile maddi konularda sürpriz beklenmedik ani olumlu gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz. Sürpriz kazanç durumları, zamlar, ekstra kazançlar söz konusu olabilir.

BOĞA BURCU (21 NİSAN-20 MAYIS)

Bu hafta Oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay ile birlikte yurt dışı, eğitim, yabancılar, hukuksal konular, yayıncılık ile ilgili konularda yeni başlangıçlar ve yeni adımla atmaya hatta belki bu konularda bir takım sorumluluklar alacağınız bir zaman diliminde olabileceksiniz.

Bu yeni aya burcunuzda seyahat eden Uranüs’ün yapacağı güzel açı ile hayatınızda özgürlük alanları açmak çok daha kolay olacaktır. Özellikle yurt dışı ve eğitim ile ilgili konularda sürpriz olumlu gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Bu hafta Oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay zamanı krediler, bankacılık işlemleri, faizler, primler, borçlar, nafaka, burs, sponsorluk, partnerinizin finansal konuları üzerinde etkili olacak. Bu konularda kendinize çeki düzen verebilir, araştırmalar yapabilirsiniz.

Bu yeni aya Uranüs’ün güzel bir desteği olacağından, bu konularda beklenmedik, ani sürpriz ve olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Psikolojik olarak sizi zora sokan, yoran, zorlayan koşullardan kurtulabilir, özel destekler alabilir, ruhsal açıdan özgürleştirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Bu hafta Oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek. İlişkilerde ve ortaklıklarda sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere hazır olun. Yeni ortaklıklar ve iş birlikleri için güçlü adımlar atabilirsiniz. Özellikle dostlarınız, arkadaşlarınızdan beklemediğiniz destekler alabilirsiniz.

Mevcut ilişki, evlilik ve ortaklıklarda çeki düzen verme, sorunları halletmek içinde oldukça destekleyici olacaktır. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla ortak iş projeleri gündeme gelebilir. Eğer yalnızsanız bu yeni ay yeni ilişkilerinde adımlar atılabilir. Çok yakın bir arkadaşınızın belki de size çöpçatanlık yapabilir.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Bu hafta Oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek. İş ve çalışma koşullarınızda sürpriz ama olumlu ani değişimlere hazır olun. Yeni iş projeleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Sürpriz iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz.

Bu dönem sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle dişler, dizler, eklemler ve cildinize. Günlük temponuz belli ki oldukça yoğun seyredecek belki de kendi günlük rutinlerinize çeki düzen vermemiz gerekebilir. İşiniz ile ilgili yatırımlar yapabilir, yeni elemanlar işe alabilirsiniz. Belki de bazılarınız yeni bir patili dost bile edinebilir.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Bu hafta Oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay özellikle yalnız olanlar için heyecan verici flörtlere işaret edebilir. Yatırım konularını araştırabilir, maddi anlamda riskler alarak kazançlarınızı arttırmak isteyebilirsiniz.

Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda da sürpriz ve güzel gelişmelere hazır olun. Hamilelikle ile ilgili gündemleri olanlar bu yeni ay zamanı yüzünüzü gülümsetecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınıza keyif katacak yeni hobilere de yaşamınıza yer açın.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL-23 EKİM)

Bu hafta Oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek. Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili konularda sorumluluklar artarken, bu konularda değişime doğru da gidebilirsiniz. Özellikle ev almak, kredi araştırmalarına girmek veya satmak içinde ideal bir zaman olabilir sizler için.

Miras, nafaka, sponsorluk gibi konulardan yana da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eviniz için yeni dijital- elektronik aletlerde alabilirsiniz ya da güvenlikle ilgili konulara eğilebilirsiniz. Alarm, kamera taktırmak gibi.

AKREP BURCU (24 EKİM-22 KASIM)

Bu hafta Oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek. Oldukça ilgi ve dikkat çekici fikirlerle zihniniz dolup taşabilir, yakın çevrenizdeki insanlarla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Bu yeni ay sizlere sürpriz iş birlikleri, ortaklıkların da yolunu açabilir yada küçük bir seyahate çıkmanız gerekebilir.

Eğer yalnızsanız yakın çevrenizden birileri size ilgi duyabilir, ufaktan flörtleşmelerin yolu da açılabilir. Yeni eğitimlere başlamak, seminerlere katılmak, yeni bir çok bilgiye ulaşmak içinde harika bir yeni ay.

YAY BURCU (23 KASIM-21 ARALIK)

Bu hafta Oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek. Finansal konularda heyecan verici, sürpriz, ani güzel gelişmeler yaşanabilir. Bu dönem yatırım yapmak, maddi konularda riskler almak içinde uygun bir dönemde olabilirsiniz.

Yeni iş projeleri gündeme gelebilir, her zamankinden çok daha fazla çalışmanız gerekebilir. Ama bu çalışma hali size mutluluk verecektir. Finansal açıdan da kendinize çeki düzen verebilir, biraz kurallar koyabilirsiniz.

Unutkanlık yaşayanlar, dikkat: İnme geçirmiş olabilirsiniz Unutkanlık yaşayanlar, dikkat: İnme geçirmiş olabilirsiniz

OĞLAK BURCU (22 ARALIK-20 OCAK)

Bu hafta Oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay zamanı özgürleşmek, hayatınızda uzun süredir yapmak istediğiniz değişimleri yapmak için gerekli heyecanı ve motivasyonu kendinizde bulabileceksiniz. Hatta bu yeni ay zamanı sürpriz, heyecan verici aşk kaçamakları da söz konusu olabilir.

Tarzınızda değişikliklere gidebilir, risk alabilirsiniz. Aslında bu yeni ay zamanı hayatınızın bir çok alanında reformlar yapmaya ve risk almaya çok daha yatkın olacaksınız.

KOVA BURCU (21 OCAK-18 ŞUBAT)

Bu hafta Oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay zamanı biraz daha kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendinizi dinlemek isteyebilir, yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Ailenizden beklenmedik sürpriz olumlu destekler görebilir, gayrimenkul ile ilgili konularda heyecan verici güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tabii bu dönem biraz dedikodu malzemesi de olabilirsiniz. İnsanların arkanızdan konuştuklarına şahit olabilirsiniz.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)

Bu hafta Oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek. Sosyalleşeceğiniz, dostlarınızla bir araya geleceğiniz bir yeni ay olacak. Dostlarınıza beraber belki de para kazanabileceğiniz fırsatlar yaratabilirsiniz.

Yakın çevrenizden özellikle çok güzel destekler alabilirsiniz. Dijital işlerle ilgili yatırımlar, fikirler gündeme gelebilir. Beklenmedik sürpriz seyahatler, eğitimler, seminerler de gündeme gelebilir.

Editör: Duha Sena Oskay