Yaşam

Ünlü Astrolog'un 2024 kehanetlerini açıklandı

Kehanetleriyle tanınan Fransız astrolog Nostradamus'un 2024 yılı için kehanetleri açıklandı.

Kıyamet kahini olarak bilinen astrolog Nostradamus'un 2024 yılı kehanetleri belli oldu.

Geçmişte Adolf Hitler'i, John F. Kennedy'nin suikastını, 11 Eylül saldırılarını ve Kovid-19 salgınını tahmin ettiği bilinen Nostradamus'un 2024 yılı kehaneti dikkatleri üzerine çekti.

KRAL CHARLES GÖREVDEN ALINACAK

Nostradamus'un kehanetlerini inceleyen Mario Reading, Nostradamus'un Kraliçe Elizabeth'in ölümünü tahmin ettiğini ve belgelerede, "Adaların Kralı güç ile görevden uzaklaştırılacak" ifadesinin yer aldığını söyledi.

Reading ayrıca, şuan tahtta olan Kral Charles'ın görevden alınacağını da iddia etti.

ÇİN SAVAŞA GİRİYOR

Nostradamus'un "Kızıldüşmanların korkudan rengi atacak, büyük Okyanus'ta tehdit olacak" ifadelerine yer verdiği bir kehanetine göre ise, "Kızıl düşman" olarak Çin'in gösterildiği iddia edilirken denizde Çin'in savaşa girebileceği aktarıldı. 

KÜRESEL İKLİM KRİZİ

Nostradamus'un en korkutucu kehanetlerinden biri ise küresel “iklim krizi" oldu. Belgelerde, "Dünya giderek kuruyacak ve devasa seller göreceğiz. Açlık ve kuraklık baş gösterecek" ifadeleri yer aldı.

YENİ PAPA SEÇİLECEK

2024 yılında Katolik aleminin yeni bir papa seçeceğini ileri süren belgelerde, "Eski Papa'nın ölümünden sonra yeni ve genç bir Romalı seçilecek. Onu zayıf görseler de uzun süre görevde olacak" denildi.

Bu belgerin ardından uzmanlar, son dönemde çok ciddi sağlık sorunları yaşayan 86 yaşındaki Papa Francis'in yerine yeni bir papa seçileceğini ifade etti.