Riyad Mahrez geçen yaz Suudi Arabistan'a taşınacaklarını söylediğinde eşine beş kelimelik sert bir yanıt verdi.

Manchester City'de geçirdiği beş yılın ve İngiliz futbolunda geçirdiği dokuz yılın ardından Mahrez, geçtiğimiz yaz 30 milyon Sterlin karşılığında Suudi Pro Ligi ekibi Al-Ahli'ye katıldı ve kazançlı bir sözleşme imzalamak için Orta Doğu'ya giden birkaç Premier Lig yıldızından biri oldu.

Ancak Mahrez'in 25 yaşındaki eşi Taylor Ward, Cezayirli'nin kendisine telefonda Suudi Arabistan'ın zenginliklerini tatmak için ailesinden uzaklaştıklarını söylemesinin ardından bu hamleden memnun kalmadı.

BELGESELE KONU OLDULAR

Amazon Prime'ın yeni belgeseli 'Married To The Game', Premier Lig'in mevcut ve eski futbolcuları , James Tarkowski, Matt Turner, Jorginho ve Mahrez'in eşleri ve kız arkadaşlarının sezon sonu tatili ve ardından gelen transfer döneminde yaşadıklarını mercek altına alıyor.

Altı bölümlük dizinin en önemli sahnelerinden biri, Mahrez'in o zamanki nişanlısının, kendisini ve 18 aylık kızları Mila'yı Cheshire'daki evlerinden yeni bir ortama taşımaya hazırlanırken ve aynı zamanda düğününü planlamaya çalışırken verdiği tepkiyi gösteriyordu.

Belgeselde geçen bir sahnede  Taylor ağlarken görüldü ve "Riyad beni aradı ve Suudi Arabistan'a taşınacağımızı söyledi"ifadelerini kullandı. Daha sonra eşine tepki olarak evde tek başına oturacağını dediğinde ise Riyad açık bir şekilde "Bu da oyunun bir parçası" yanıtı verdi.

Young Boys maçında sakatlanmıştı: Muslera'nın son durumu belli oldu! Young Boys maçında sakatlanmıştı: Muslera'nın son durumu belli oldu!

Mahrez'in transferi sırasında Taylor Instagram'da bir paylaşımda bulundu:

 Paylaşımında "Ev her zaman bir yer değildir, içindeki insanlardır... Birlikte bir sonraki maceramız için heyecanlıyım ve küçük bir aile olarak Manchester'dan ayrıldığımıza inanamıyorum. Son birkaç yıl en sevdiklerimden bazılarıydı ve bu anıları sonsuza dek yaşatacağım... bir sonraki durak... Suudi Arabistan." Görünen o ki, sosyal medya inanılmaz bir şekilde tüm hikayeyi anlatmıyor, çünkü başlangıçta taşınma ile mücadele etti" ifadelerini kullandı.

Editör: Duha Sena Oskay