Magazin

Ünlü Hollywood yıldızı en utanç verici anısını anlattı

Ünlü Hollywood yıldızı Tom Hanks, kariyerinin en utanç verici anını açıkladı.

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Tom Hanks, 30 yıllık kariyerinde en "aptalca" olduğuna inandığı anı anlattı.

Independent Türkçe'nin aktardığına göre, 1980'lerin sonundan beri aktör olan Hanks, Big ve Forrest Gump'tan Er Ryan'ı Kurtarmak (Saving Private Ryan) ve Elvis'e kadar çeşitli filmlerde rol aldı.

The Graham Norton Show'un 1 Aralık Cuma günü yayımlanan bölümündeki röportajında kariyerine ilişkin açıklamalarda bulunan Hanks, Ron Howard'ın uzay draması Apollo 13'ü çektiği dönemden bahsetti.

Ünlü aktör, filmin en çok alıntılanan anının (Hanks'in canlandırdığı Lovell'ın "Houston, bir sorunumuz var" dediği an) kendisi için utanç verici bir hal aldığını belirterek, o anı şöyle antattı:

"Kevin Bacon, Bill Paxton ve ben 'Houston, bir sorunumuz var' cümlesinden hemen sonraki ciddi anı canlandırıyorduk ve ağırlıksız görünmemiz için tutamakların üzerinde bir aşağı bir yukarı gidip geliyorduk. Normalde bu sorun olmazdı ama o gün Jim Lovell oyuncular ve ekibi ziyarete gelmişti. Gülünç görünüyorduk ve aşağı baktığımda Jim bizi izliyordu. Hayatımda hiç bu kadar aptal hissetmemiştim."

Ay'a yolculukları ters gidince kendilerini ölümcül bir tehlikenin içinde bulan astronotlar Jim Lovell, Fred Haise ve Jack Swigert'in gerçek hayat hikayesini anlatan Apollo 13, 9 dalda Oscar'a aday gösterilerek, Kurgu ve Ses dallarında iki ödül kazanmıştı.