Brad Pitt ve eski eşi Angelina Jolie arasındaki hukuk savaşı sürerken  Brad Pitt, eski eşi Angelina Jolie'nin mesajlarını ifşa etti.

Angelina Jolie, eski eşi Pitt'in Fransa'daki Miraval Şatosu şaraphanesinin kontrolünü ele geçirmeye çalıştığını ve kendisine sus payı verdiğini öne sürerek Brad Pitt’e milyonlarca dolarlık dava açmıştı. Brad Pitt ise Jolie’nin kendisine zarar vermek için bu satışı bir yabancıya gerçekleştirdiğini iddia ederek Angelina Jolie’ye dava açmıştı.

Taylor'dan en sevdiği dönerciye VIP konser bileti Taylor'dan en sevdiği dönerciye VIP konser bileti

2021'de Miraval Şatosu şaraphanesindeki hisselerini Rus iş insanı Yuri Shefler’e satan Angelina Jolie ile Yuri Shefler arasındaki konuşmalar Brad Pitt tarafından ortaya çıkarıldı.

Shefler'ın, Angelina Jolie'ye gönderdiği bir elektronik postayı bulan Brad Pitt, konuşmalarda 56 yaşındaki Yuri Shefler'in Jolie'yi çocuklarıyla birlikte İskoçya'daki şatosuna davet ettiğini ileri sürdü.

Angelina Jolie'nin bu daveti kabul edip iş adamının evine gidip gitmediği henüz bilinmezken, bu postanın Angelina Jolie'nin Miraval Şatosu'ndaki hissesini 8,5 milyon dolara satmasından sonra gönderildiği kaydedildi.