Magazin

Ünlü oyuncuyu evlat acısı yıktı

Power Rangers ve Marvel oyuncusu Eka Darville, 10 yaşındaki oğlu Mana'nın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Power Rangers’da ve birçok Marvel yapımı dizide canlandırdığı rollerle tanınan Avustralyalı oyuncu Eka Darville, bir süredir beyin tümörü tedavisi gören 10 yaşındaki oğlu Mana'nın öldüğünü duyurdu.

"Oğlum şimdi ışıklarda dans ediyor" açıklamasıyla acı haberi duyuran aktör, paylaşımında tüm hayranlarını Mana için dua etmeye çağırdı.

Oğlu Mana'ya agresif glionöronal beyin kanseri teşhisi konulmasının ardından bu yılın başlarında kariyerine ara veren Eka Darville, eşi Lila ile Amerika'ya taşındı. Talihsiz çocuk burada nisan ayında birincil tümörün mümkün olduğunca büyük bir kısmının alınabilmesi için yüksek riskli bir dizi ameliyat geçirdi.

Oğlu Mana'nın durumu ve hastalığıyla ilgili haberleri uzun süre gizli tutan Darville, yakın zaman önce oğlunun hala savaştığını ancak tümörün her zamankinden daha hızlı büyüdüğünü açıkladı.

Torunu Mana'nın hafta sonu ABD'de öldüğünü bir videoyla açıklayan Eka Darville'in annesi Malaika, Mana’nın tedavisi için açılan "Go Mana" sayfasında paylaştığı videoda, "Yine de sizlerle bu duada bir araya gelmek istedim çünkü o hala bizimle birlikte ve her zaman bizimle olacak" dedi.

Eka Darville ise, "Bu son altı ayda, sahip olduğumuzu düşündüğümüz her sınırın ötesinde insan kapasitemizi zorlayan inişli çıkışlı bir maceraya atıldık" ifadelerinde bulundu.