Motosikletiyle birbirinden tehlikeli videoları çekip sosyal medyada paylaşan ve fenomen olan ünlü Youtuber, İstanbul'dan İzmir'e motosikletiyle birlikte gelirken yakalandı.

Taylor'dan en sevdiği dönerciye VIP konser bileti Taylor'dan en sevdiği dönerciye VIP konser bileti

İzmir Narkotik polisleri tarafından gözaltına alınan fenomen ve iki arkadaşı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sosyal medyada çok sayıda takipçisi olan sosyal medya fenomeni O.M.'nin kullandığı yarış motosikletinin ve birlikte hareket ettikleri tespit edilen 2 şüphelinin bir aracın çalıştırıldığını ve İzmir'e doğru geldiklerini tespit etti.

Kemalpaşa bölgesindeki polis ekipleri tarafından durdurulan yarış motosikletleri ve araçta arama yapan polis ekipleri tarafından 550 gram metamfetamin, 750 adet ecstasy, 1 tabanca ve 11 fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında toplanan O.M. ve diğer 2 şüpheli, emniyetteki operasyonların ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

TEHLİKELİ SÜRÜŞLERİ İLE TANINIYOR

Video platformu Youtube'a atılan tehlikeli motosiklet sürüşü videolarıyla kayıtlı O.M., içeriklerinde süratli motosiklet kullanma, polise yakalanmamak için istikrarlı bir şekilde düzenlenerek da çalıştırılmada tepkisini çekmişti.

Editör: Duha Sena Oskay