Yol kesen silahlı kişiler yolculara saldırdı: 23 ölü Yol kesen silahlı kişiler yolculara saldırdı: 23 ölü

Bir laboratuvar patlamasında kafatası ikiye ayrılan bir rapçi, "Nazi Altını" uyuşturucu türünü hazırladıktan sonra şimdi hapisle karşı karşıya.

Patlamada kafatasının yarısını kaybeden Niko Brenner, esrar ve bütan gazı içeren maddenin yapımındaki rolü nedeniyle Almanya'da beş yıl hapis cezasıyla karşı karşıya. Hayranları tarafından Dr Knarf olarak tanınan Brenner'in korkunç patlamanın etkilerini gösteren yaralanma fotoğrafları sızdırıldı.

"Dab" olarak bilinen bir esrar konsantresi üretmeye çalışmakla suçlanan Knarf, bütan gazının kaçması ve muhtemelen bir buzdolabından çıkan kıvılcımla havada tutuşmasıyla felakete uğradı.

Brenner o zamandan beri suç faaliyetleri sırasında yaşadığı ve "yaptığım en büyük hata" diye pişmanlık duymasına neden olan korkunç yaralanmalar hakkında konuştu.

Siren Haber Uyuşturucu Kafatasını Kaybeden Adam

Uyuşturucu üreticisine dönüşen rapçi "Uyuşturucu üreten sadece bendim. Ciddi bir bağımlıydım ve kendi balonumda yaşıyordum. Potansiyel riskler hakkında endişelenmiyordum. Bu kaza dünyamın yıkılmasına neden oldu. Hayatımda yaptığım en büyük hataydı" dedi.

Daily Mail'in haberine göre Brenner mahkemede kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etti.

Brenner şunları ekledi: "Esas olarak kollarımda ve başımda yanıklar oluştu. Sıvı gaz napalm gibidir. Sürekli kemiriyor ve bir türlü durmuyor. Bununla birlikte, başkalarına yaşattığım tüm acılar için çok üzgünüm"

Avukatı Marco Heymann şunları ekledi: "Müvekkilim tam ve kapsamlı bir itirafta bulundu. Sadece dış görünüşü farklı değil. İç dünyası da değişti.Hayatta olduğu için çok mutlu. Şimdi geleceğin onun için ne getireceğine odaklanmak istiyor" açıklamasında bulundu.

Savcılar, "Nazi Altını" teriminin Almanya'nın geçmişini yücelttiğini iddia ederek en az beş yıl hapis cezası talep etmeyi planlıyor.

Brenner üç ay boyunca yapay komada tutuldu ve bu süre zarfında ürününe verdiği tartışmalı isimle "heyecan yaratmak istediğini" itiraf ettikten sonra dört kez felç geçirdi.

Dava devam ederken bu ay içinde bir karar çıkması bekleniyor.

Editör: Duha Sena Oskay