Boris Johnson, uzaylıların var olması gerektiğini, ancak İngiliz istihbarat servisinin onları bulamayacak kadar 'aptal' olduğunu düşünüyor.

Eski Başbakan, küçük yeşil adamların var olmasının "istatistiksel olarak mümkün" olduğunu söyledi. Ancak İngiliz güvenlik servislerinin - MI5 ve MI6 - "orada" olup olmadıkları konusunda "en ufak bir ipucuna sahip olmadıklarını" belirtti.

Johnson şöyle dedi:

"Evrende yaklaşık 200 milyar trilyon yıldız ve daha da fazla sayıda gezegen, asteroit ve diğer madde yığınları olduğu söyleniyor. Bu Dünya'nın yaşamı destekleyebilecek tek yer olduğuna gerçekten inanmamız mı gerekiyor?

Elbette başka bir yerde, uzaklardaki bir amonyak fırtına bulutunda şimşek çakmasıyla yumurtadan çıkmış ya da yumurtlamış ya da başka bir şekilde hayata dönmüş bir şeyin olması istatistiksel olarak kaçınılmazdır"

Boris sözlerini şöyle sürdürdü:

İsrail’in güney Lübnan’a saldırı başlatmasının ardından Hizbullah da intikam saldırısı duyurusu yaptı İsrail’in güney Lübnan’a saldırı başlatmasının ardından Hizbullah da intikam saldırısı duyurusu yaptı

"İngiliz hükümetinin elinde uzaylı yaşam formlarının var olduğuna dair herhangi bir kanıt bulunmamaktadır. Elbette bu onların var olmadığı anlamına gelmiyor"

"BULAMAYACAK KADAR APTALLAR!"

Johnson, güvenlik birimlerinin küçük yeşil adamları bulamayacak kadar 'aptal' olduğunu düşünüyor 
Ancak Boris, uzaylıların var olup olmadığına ilişkin "tüm belgeleri" incelemesine ve MI5 ve MI6'daki güvenlik şeflerini dinlemesine rağmen kimsenin "bir ipucuna sahip olmadığını" söyledi.

Johnson şöyle dedi:

"Belgeleri inceledim, en iyi ve en parlak ajanlarımızı dinledim ve size en ufak bir fikirleri olmadığını söylemek için buradayım.Tüm soruların en büyüğü olan bu konuda istihbarat camiamız tamamen aptal. Böyle bir doğaüstü olguya dair ellerinde hiçbir kanıt yok. Noel Baba'nın varlığını nasıl dışlayamıyorlarsa, bunu da dışlayamazlar"

Editör: Duha Sena Oskay