Yılbaşında eğlenceli saatler geçirebileceğiniz oyunlar...

TOMBALA

Siren Haber Yılbaşı Tombala

İlk sırada yılbaşının vazgeçilmez oyunu Tombala yer alıyor.
Torbadan numaralı taşlar çekilerek üzerinde numara yazılı kâğıtlarla oynanan bir şans oyunu olan tombala 7'den 70'e herkesin oynayabileceği bir oyun.
 Ayrıca bu kartta bütün numaraların doldurulmasıyla kazanılan en büyük ödüle ya da bütün numaraların kapatılmasına da "tombala" deniyor. İtalyanca kökenli olan "tombola" her sene olduğu gibi bu sene de  yılbaşı gecelerinin eğlenceli oyunlarından biri olacak.

TABU

Siren Haber Yılbaşı Tabu

Şiddetli adet sancısı geçiren kadınlara kritik uyarı Şiddetli adet sancısı geçiren kadınlara kritik uyarı

Partiler için en ideal oyunlardan biri olan "Tabu" yılbaşında sizleri eğlendirecek bir oyun...Oyunda amaç bir oyuncunun bir kelimeyi yasaklı başka kelimeler olmadan kendi partnerine anlatması ve o kişinin karttaki kelimeyi tahmin etmesini sağlamaktır. Tabu masa oyunu, takımlar halinde oynandığı için çok kişinin katıldığı eğlenceler için birebir...

JENGA

Yılbaşı Siren Haber Jenga

"Dikatliyim, reflekslerim iyi ve sabırlıyım" diyorsanız, yılbaşında bu oyun tam da size göre...

Jenga oyuncuları  oyunu oynarken sıra sıra 18 katlık kuleden bir blok çekmektedir. Çekilen bloklar, kulenin üstüne tıpkı başlangıç aşamasında olduğu gibi dizilmeye başlanır. Kuleyi yıkan oyunu kaybeder.

TWİSTER

Yılbaşı Siren Haber Twister

Dans etmeyi sevmeyen ama ayakta kalmayı tercih edenler için bu oyun tam size göre...Arkadaşlarınızla oynayacağınız bu oyunda kendi renginizi seçerek ilerlemeye başlıyorsunuz. Yalnız dikkat edin çok eğlenirken düşebilirsiniz.

KIZMA BİRADER

Siren Haber Yılbaşı Kızma Birader

Adından da anlaşılacağı üzere sinirlerinize hakim olmanız gerektirn bu oyunda yine yılbaşında tercih edilecek oyunlardan biri...Kızma birader oyunu ile zar atarak taşlarınızı  ilerletirken  diğer oyunculara  yakalanmamaya çalışıyorsunuz . Kızma biraderde stratejik hamleler ile rakiplerinin taşını yiyebilirsiniz.

Editör: Duha Sena Oskay