A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın Teknik Direktörlüğünü yapmış olan Fatih Terim, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'un teknik direktörlük teklifini kabul etti.

Panathinaikos Kulübü yöneticileri ile önceki gün Türkiye’de görüşen ve prensipte anlaşan Terim, bugün Atina’da kendisini 1 buçuk yıllığına Panathinaikos ile sözleşme imzalayacak.

Ekibinde Galatasaray’daki yardımcı antrenörü Necati Ateş’in yanı sıra idari kadroda yer alan Şükrü Hanedar, Mert Çetin ve Eray Sözen’in de yer aldığı Terim'in yeni takımı için ilk transferinin Türkiye'den olacağı belirtildi.

Fransa Futbol Federasyonu, Arjantin'i FIFA'ya şikayet etme kararı aldı Fransa Futbol Federasyonu, Arjantin'i FIFA'ya şikayet etme kararı aldı

İLK TRANSFER KİM OLACAK?

Panathinaikos, Fatih Terim’in "Tamam" demesi halinde Trabzonspor'da forma giyen Bakasetas’ı kadrosuna katmayı düşünüyor.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki orta sahanın ayrılığına Teknik Direktör Abdullah Avcı'dan da onay çıkarken, iddialara göre Yunan futbolcununda, ülkesinde forma giymeye sıcak baktığı söyleniyor. 

Bu sezon Bordo-mavili takımla 16 maçta süre alan Bakasetas, 5 gol atıp 2 asistlik katkı sağladı.