Zafer Partisi İBB Adayı Azmi Karamahmutoğlu, 2025'in Mayıs ayında Türk siyasetiyle ilgili bir kırılma noktası olacağını söyledi.

Mavi Karadeniz TV'de Gizem Fidan'ın Yerel Seçim Özel programına konuk olan Karamahmutoğlu, "Bayramdan sonra, 8 Mayıs'tan sonra Türk siyasetinde yepyeni canlanmalar, dalgalanmalar olacak. O günden sonra Türk siyasetinde tekrar canlanma olacaktır. Peki ne zaman kırılma olacaktır? Kırılma da bir sonraki Mayıs, 2025'in Mayıs'ında... Bunu kaydedebilirsin. Kırılma da 1 yıl sonra" dedi.

Yenilik Partisi Sözcüsü Çiftçi: Acil seçim için Sayın Özgür Özel'e bir çağrım var! Yenilik Partisi Sözcüsü Çiftçi: Acil seçim için Sayın Özgür Özel'e bir çağrım var!

"AK PARTİ'DE LİDER DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK"

Karamahmutoğlu, "Bir yerel seçin sonuçlarına göre erken seçim beklentisi var bazı kesimlerde. Muhalefet baskın muhalefet yaptığı takdirde erken seçime Erdoğan'ı zorlayabilir deniyor. Kastınız bu mu?" sorusuna ise, "Tek koşul bu değil. Muhalefetin almış olduğu oyların iktidarınkinden fazla olması değil. Bu da etmenlerden biri olacaktır. Ekonomi de... Birçok etmen var. Büyük bir lider değişikliği, mesela AKP içerisinde... 2025'in Mayıs'ı olarak" şeklinde cevap verdi.