Türk Telekom'un dijital müzik platformu Muud, yıla damga vuran şarkıcı ve şarkıları "Muud Look 2023" listesiyle duyurdu.

Pompeiopolis Antik Kenti'ndeki Roma tiyatrosu gün yüzüne çıkarıldı Pompeiopolis Antik Kenti'ndeki Roma tiyatrosu gün yüzüne çıkarıldı

Serdar Ortaç'ın şarkılarının çeşitli sanatçılar tarafından seslendirildiği "Serdar Ortaç Şarkıları, Vol. 2", 2023'te yerli albümler kategorisinde zirvede yer aldı.

Bu yıl platformda en uzun süre zirvede kalmayı başaran alternatif rock grubu Dedublüman olurken, bu sene en fazla dinlenen şarkı ise Simge'nin Aşkın Olayım parçası oldu.

En çok dinlenen yerli sanatçı listesinde Semicenk ilk sıraya yerleşirken, en çok dinlenen yerli rap sanatçısı Motive oldu. En çok dinlenen rock sanatçısı Teoman olurken, en çok dinlenen arabesk sanatçısı ise Müslüm Gürses oldu.

Muud'da 2023'ün en çok dinlenen yabancı şarkıcılar listesinde şampiyon Taylor Swift oldu. Rema & Selena Gomez-Calm Down parçası en çok dinlenen yabancı şarkılar kategorisinde liderliği elde etti.

Eminem ise en çok dinlenen yabancı rap sanatçılar arasında yer alırken, 2023'te Muud kullanıcılarının en çok tercih ettiği yerli-yabancı listelerinde ise "Yerli Yeniler" birinci oldu.