CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın ABD'nin uçak gemisine ziyaretini eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun eleştirisine Bayraktar'dan cevap gecikmedi.

Yenilik Partisi Sözcüsü Çiftçi: Acil seçim için Sayın Özgür Özel'e bir çağrım var! Yenilik Partisi Sözcüsü Çiftçi: Acil seçim için Sayın Özgür Özel'e bir çağrım var!

Kılıçdaroğlu'nun eleştirisi üzerine Bayraktar, "Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz KIZILELMA'yı, TCG-Anadolu'ya nasıl indirip kaldırırız diye bakmaya gideriz" dedi.

Geçtiğimiz aylarda TCG Anadolu, ABD'nin uçak gemisi USS Gerald Ford ile ortak tatbikat gerçekleştirdi. Selçuk Bayraktar da davet üzerine ABD donanmasına ait uçak gemisinde incelemelerde bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, bu ziyaret nedeniyle Bayraktar'ı ikili oynamakla suçladı. 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kılıçdaroğlu'na sert bir dille tepki gösteren Selçuk Bayraktar, "Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin. Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim. Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye’nin KIZILELMA’sı için çalıştım. Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz KIZILELMA'yı, TCG-ANADOLU'ya nasıl indirip kaldırırız diye bakmaya gideriz” ifadelerini kullandı.