20 yaşındaki Laura, çevrimiçi bir site aracılığıyla bekaretini satışa çıkardığını duyurdu. Bu girişimi Engelli annesine yardım etmek ve eğitim masraflarını karşılamak için yaptığını ifade etti.

Laura, konu hakkında yoğun ilgi aldığını belirterek, Londra’nın önce gelen isimlerinin de teklifte bulunduğunu söyledi.

Laura’nın ilan verdiği çevrimiçi siteden bir kullanıcının iddiasına göre Laura, doktor muayenesi kapsamında bekaretini teyitlemiş durumda.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu

Kararı konusunda içinin rahat olduğunu aktaran Laura, "Bence her kadın, diğer insanların yargılamalarına maruz kalmadan kendi bedeniyle ne yapmak istediğine karar verme hakkına sahip olmalıdır.” dedi.

Laura elde ettiği ücreti üniversite masraflarını çıkarmak için kullanacağını, kalan kısmıyla da bir iş kurmayı düşündüğünü aktardı.

POLİTİKACI’DAN TEKLİF ALDI

Laura, bir politikacıyla görüşmeye gideceğini belirterek, “Onunla tanışmayı dört gözle bekliyorum. O bir politikacı, bu yüzden biraz gerginim ama görüşmenin nasıl geçeceğini göreceğiz…” dedi.

Laura, açık artırmanın yılsonuna kadar devam edeceği görüşünde. Laura teklifi kabul edip açık artırmayı kapattığı takdirde gelişmeleri takipçilerine duyuracağını kaydetti.