Sizi kesinlikle Cadılar Bayramı havasına sokacak ve biraz korkutacak  klasikleri derledik. 

“Hocus Pocus 2”

"Hokus Pokus 2" Bette Midler, Sarah Jessica Parker ve Kathy Najimy'yi favori cadılarınız olarak yeniden bir araya getiriyor. Orijinal film 1993 yılında gösterime girmiş ve hemen bir aile klasiği haline gelmişti.

Film Disney+ üzerinden yayınlanıyor.

Dünyanın ilk akıl hastanesi: Gevher Nesibe Gıyasiye ve Şifahanesi Dünyanın ilk akıl hastanesi: Gevher Nesibe Gıyasiye ve Şifahanesi

220718182257-01-nope-movie

“Nope”

Keke Palmer ve Daniel Kaluuya'nın canlandırdığı kardeşler Emerald ve OJ, Jordan Peele'in bu 2022 yapımı gerilim filminde babalarının gizemli ölümünü çözmeye çalışıyor. Film, ıssız bir Western ortamı, bilimkurgu korkuları ve UFO'larla tüyler ürpertici bir dram içeriyor.

"Nope" şu anda Amazon Prime Video'da izlenebilir.

190625033232-scream-1996

"Scream "


"Bana adını söyle, ben de sana benimkini söyleyeyim." Gelmiş geçmiş en iyi korku filmlerinden birine geri dönelim. Ölümcül bir oyun içinde maskeli bir adam tüm kasabayı kasıp kavurmaktadır. 1996 yapımı filmin başrollerinde Drew Barrymore, David Arquette, Neve Campbell, Courteney Cox ve Rose McGowan yer alıyor.

"Scream "i Paramount Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

221012120608-01-halloween-ends-film

“Halloween Ends”

"Cadılar Bayramı Sona Eriyor", 1978'deki orijinal "Cadılar Bayramı "nda rol alan Jamie Lee Curtis'in başrolde olduğu serinin üçüncü filmi... Film, bir akıl hastanesinden kaçan Michael Myers adlı bir adamın hikayesini anlatıyor. Curtis'in canlandırdığı kız kardeşini öldürmenin peşine düşüyor ve önüne çıkan herkesi vahşice öldürüyor.

Film Amazon Prime Video'da yayınlanıyor.

220928183713-18-hellraiser

“Hellraiser”

"Hellraiser "ın Clive Barker'ın 1987 tarihli korku filminin bir "yeniden uyarlaması" olduğu söyleniyor. CNN'in film eleştirmeni Brian Lowry, filmin "bağımlılıkla mücadele eden ve yanlış depodan hırsızlık yaparak kendisini ve çevresindekileri tehlikeye atan ve neler olabileceğini çözmesi için teşvik yaratan" genç bir kadının, Riley'nin hikayesini anlattığını söylüyor.

Film Hulu'da yayınlanıyor.

Editör: Duha Sena Oskay